News

Deze nieuwe bar heeft 22 (!) soorten bitterballen

Jaaa alle bitterbal-liefhebbers opgelet! Er is een bar geopend die 22 soorten bitterballen op de kaart heeft staan. De naam van deze fantastische plek: Bar Bitterbal (hoe kan het ook anders!?). Benieuwd waar je moet zijn? Je leest het hier.

Bitterbal met een verrassende vulling
Een gewone bitterbal is natuurlijk al mega lekker, als in… je kunt de eerste twintig seconden niet eens meer wachten met happen als je ze voorgeschoteld krijgt. Waardoor je eigenlijk nog liever je tong verbrand, dan dat je geduldig wacht. Pijnlijk, but worth it! 

22 verschillende soorten bitterballen
De keuze is reuze bij Bar Bitterbal. Je kunt bitterballen bestellen met onder andere verschillende soorten kaas, kip kerrie, black angus burger en zwarte truffel (omg yes). Het leuke aan dit bitterballen assortiment is dat je vega vriendinnen dus ook gewoon lekker mee kunnen snacken! 

Bar Bitterbal
Je kunt de ballen bij Bar Bitterbal ook bestellen in kroketvorm op een boterham. We hebben ons laten vertellen dat je er ook heerlijke Parmezaanse friet met truffelmayo kunt bestellen. En hoe meer truffel hoe beter, toch!? Bar Bitterbal is gevestigd op de Utrechtsestraat in Amsterdam.

Beeld: iStock