Lifestyle

Bye, Girlscene! Stagiaire Sophie neemt afscheid

Lieve Girlscene-lezeressen, er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Helaas komt de tijd van gaan véél te snel. Ik wist dat ik mijn stage maar twee maanden zou duren, maar de gedachte dat ik volgende week niet meer in de tram stap richting Girlscene, maakt mij verdrietiger dan ik twee maanden geleden had gedacht.

Toen ik begin september de redactie binnenliep had ik geen idee wat me te wachten stond. Lichtelijk zenuwachtig begon ik aan mijn eerste stagedag. Ik mocht gaan schrijven voor het grootste meidenplatform van Nederland, mijn steun en toeverlaat sinds 2007 (a.k.a. awkward brugpieper-periode). Die zenuwen waren nergens voor nodig bleek achteraf. Alle meiden zijn lief en het schrijven vond ik écht leuk en leerzaam. Bovendien is Girlscene’s Roos al jaren een vriendin, wat mijn werk nog leuker maakte. Want hey, nu zag ik haar veel vaker én konden we lekker bijkletsen in de pauze. 
Naast mijn werk op de redactie heb ik ook keihard aan mijn scriptie gewerkt. Want hoe kunnen we Girlscene nog leuker en bekender maken? Jullie hebben massaal mijn enquête ingevuld. Ik heb meer dan 1000(!) waardvolle reacties gehad, bedankt hiervoor! Nu ben ik hard bezig met de vervolgstappen, namelijk jullie reacties verwerken tot een campagneconcept. Mijn werk is dus voorlopig nog niet klaar, tot halverwege december ben ik aan het werk voor het leukste platform van Nederland. Ik zet alleen het werk voort in mijn studentenkamertje in plaats van op de redactie. 

Geen goed afscheid zonder sentimenteel bedankje natuurlijk ;-). Ik wil daarom de Girlscene redactie bedanken. Zonder deze lieve meiden had ik nóóit zoveel geleerd en waren de dagen een stuk minder gezellig. Maar ik wil vooral jou en álle andere Girlscene-lezeressen bedanken! Zonder jullie geen Girlscene ♥.

Liefs,
Sophie