Winnen

WIN: 6x HEMA hair tools voor de állermooiste lokken tijdens de feestdagen

[AFGELOPEN] Met de feestdagen voor de deur wil je natuurlijk wel dat je haar goed zit. Stijl, krul of droog jij je haar regelmatig? Met de nieuwe hair tools van HEMA hang jij thuis de échte haarstylist uit en heb je de perfecte look tijdens het kerstdiner. Enne, deze kan jij dus winnen! Ze zijn superhandig in gebruik en er zit zelfs een mini variant bij voor op reis. YAS! Lees snel verder voor alle producten én hoe jij kans maakt op één van de HEMA hair tools!

Je hebt al een prachtige galajurk of kerstoutfit klaarliggen waarmee je helemaal de show gaat stelen. Maar bij een mooie outfit hoort natuurlijk ook een glamorous kapsel. Met deze producten van HEMA tover jij je kapsel in een handomdraai om in een feestelijke coupe. Ga jij voor een mooie krul of toch voor veel volume dankzij de haardroger? Doe mee met de winactie en misschien win jij wel één van de hair tools en zit je haar helemaal fab tijdens het kerstdiner. 

Wat geven wij weg?

2x een HEMA-haardroger
Met de haardroger stijl jij je haar gemakkelijk thuis. De föhn heeft twee snelheden en drie verschillende temperatuurstanden. Gebruik aan het eind van je styling-sessie de cool shot voor meer volume in je haar of gebruik de bijbehorende diffuser om je haar nóg beter te beschermen tegen de hitte. Hang de haardroger na gebruik supermakkelijk op aan de ophanglus.

hema föhn zwart
Haardroger, HEMA | €20

2x een HEMA-krultang
Ga voor sexy krullen met deze krultang. Met een meedraaiend snoer wring jij je in alle bochten om die perfecte krul te krijgen. De krultang gaat maximaal tot 200 graden en heeft een diameter van 25mm. Perfect voor de classic curls.
krultang hema roze
Krultang, HEMA
| €15

2x een HEMA-stijltang
Creëer prachtige lokken met deze stijltang/borstel. Deze hair tool heeft een keramische verwarmingsplaat om je haar te borstelen en tegelijk te stijlen! De borstel heeft een digitale display, een 360 graden draaibaar snoer en heeft een maximale temperatuur van 200 graden.
stijltang hema zwart
Föhnborstel, HEMA | €17,50

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Beantwoord de vraag (in het tekstvakje onder “win”). Vergeet zeker ook niet daar je adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs zeker weten goed bij de winnares terecht!
2. Volg Girlscene op Facebook en Instagram.

{@module=postContest id=”748″}