News

Er komt vandaag geen nieuwe aflevering van Riverdale op Netflix en dit is de reden

Yes, het is weer donderdag en we weten allemaal wat dat betekent… Een nieuwe aflevering van Riverdale seizoen 3. Joehoe! Of toch niet? Helaas moeten we jullie teleurstellen, want vandaag komt er geen nieuwe aflevering op Netflix. De reden? Die lees je hier.

Geen nieuwe Riverdale aflevering
De popcorn is al in huis gehaald, maar helaas moeten we dit nog een weekje bewaren. Niet vandaag, maar pas volgende week komt de nieuwe aflevering van Riverdale seizoen 3 op Netflix. Bummer! En dat terwijl het nét zo spannend is… De reden? Hoewel de verhaallijn van Riverdale op dit moment perfect bij een grimmige Halloween-stemming past, heeft CW ervoor gekozen de nieuwe afleveringen van Charmed and Legacies uit te zenden om dat dit beter bij 31 oktober past. Well, daar zijn de meningen wat ons betreft nog even over verdeeld ;-).

View post on Instagram
 

Volgende aflevering Maar geen nood, volgende week zitten we gewoon weer thuis voor de buis (of laptop) om aflevering vier te kijken. Aflevering vier belooft een speciale aflevering te worden waarin ze terug naar de jaren ’90 gaan. De aflevering bestaat uit flashbacks waarin de tieners de ‘jongere versie’ van hun eigen ouders spelen. We weten allemaal dat dit ongetwijfeld te maken heeft met het creepy spelletje Griffins and Gargoyles… Brrrrr! Ben jij er klaar voor?

 

Lees ook: Pak je winst met de Tommy Teleshopping kortingscode!