News

Update Ronnie Flex baby: dit is volgens de geruchten de moeder

Ben je al een beetje bijgekomen van het nieuws dat Ronnie Flex papa gaat worden? Wij nog niet hoor… En stiekem zijn wij nu ook heel erg benieuwd wie nou de baby mama is en dachten of hoopten we zelfs dat het Famke Louise zou zijn, aangezien we die twee laatst nog heel cozy samen zagen. Maarre, er gaan geruchten dat niet Famke Louise de mommy to be is, maar een ander meisje. 

Ronnie Flex plaatste gisteren een foto op Instagram van een echo en de boodschap dat hij papa wordt. Natuurlijk is iedereen meteen hartstikke nieuwsgierig wie dan de baby mama is, maar daar wil Ronnie niks over zeggen. En dan gaan mensen natuurlijk speculeren. Misschien dacht je dat Famke Louise zwanger zou zijn van de rapper, omdat ze laatst een hele intieme foto plaatste met Ronnie. Maar, volgens een Instagram-account is iemand anders de baby mama, namelijk DJ Wef.

Ronnie Flex en DJ Wef baby
Instagram-account @instavuur plaatste in juli een foto met de tekst: “Ronnie Flex en Famke Louise vinden elkaar leuk maaaaaaar op dit moment is dj Wef zwanger van de enige echte ronnieflex. πŸ‘ΆπŸ½πŸ‘€ We gaan nog geen bewijzen gooien. We posten dit zodat jullie later terug kunnen kijken naar deze post en weten dat wij het als eerste hebben gezegd πŸ˜‚πŸ˜‚” Zelf liet DJ Wef direct weten via Instagram Stories dat het niet zo is: “Dit is bullshit mensen. Geloof wtf je wilt geloven, mensen zullen altijd haten.”

ronnie flex babyHmmm, wij zijn benieuwd of dit gerucht waar is, maar we houden jullie op de hoogte over Ronnie’s baby! 

Bron: Fakka.nl | Beeld: BrunoPress