News

YES! Met FaceTime kan je nu met al je vriendinnen tegelijk bellen

Soms ben je de hele avond al je vriendinnen om de beurt aan het bellen, want je moet ze iets vertellen over die ene leuke boy van school. Maar het zou toch veel makkelijker én gezelliger zijn als het bij één telefoonsessie kan houden. Lucky you, want vanaf gisteren is het dus mogelijk om met al je besties tegelijk te bellen en dit is hoe!  

Apple update 
Gisteren lieten we al weten dat Apple weer een nieuwe update heeft en je daardoor weer heel veel nieuwe emoji’s hebt op je telefoon. Maar dat is dus niet de enige leuke update, want het is nu dus ook mogelijk om met al je vriendinnen tegelijk te bellen. Hoe handig?! De update zorgt ervoor dat je via FaceTime een groepsgesprek kan starten en dat met maar liefst 32 deelnemers tegelijk. Zo kan je nog makkelijker al je vriendinnen up to date houden over die ene leuke boy op school of over jullie nieuwe girls night. Nog leuker: FaceTime ziet wie er aan het praten is tijdens het groepsgesprek en diegene komt dan groter in beeld. 

Dus, moet je asap je vriendinnen spreken? Doe dit dan voortaan met een groepsgesprek via FaceTime. Zo hoef je ook niet meer de deur uit en spreek je ze toch allemaal. Ook leuk om zo samen Riverdale te kijken of een andere favo serie van jullie. Je moet hiervoor dus wel je iPhone updaten naar deiOS 12.1.

Bron: Onemorething.nl | Beeld: Unsplash

 

Lees ook: Goedkoop en snel online met de Ritel kortingscode!