News

Wait, what? Ronnie Flex wordt vader

Redactie

Oke, gisteren waren we nog aan het speculeren over de relatie tussen Famke Louise en Ronnie Flex. Vandaag iets anders, Ronnie wordt namelijk vader. Wait, what? 

Ronnie Flex wordt vader
Oké, gisteren postten we nog een artikel over het ‘romantische’ kiekje van Ronnie en Famke. Of ze nou een relatie hebben of niet, één ding weten we wel zeker: Ronnie Flex wordt vader. Whaaaaat. Vandaag plaatste daddy to be Ronnie een foto op zijn Instagram met de foto van een echo en de volgende tekst: ”Heb dit even voor mezelf gehouden omdat de situatie best wel complex is.. maar dit is wel het mooiste wat me is overkomen en ik hou nu al super veel van je, & ook al was het niet zo gepland je bent zwaar welkom. We wachten op je… chosen one❤️🦋 Ik wil iedereen vragen om de privacy van mijn baby mama te respecteren. Ik doe voor de rest ook geen interviews of statements hierover.”

View post on Instagram
 

Is de baby van Famke?
Wij vragen ons natuurlijk af, is Famke Louise de moeder van Ronnie’s baby? Dat is nog niet duidelijk. Wel zijn er foto’s opgedoken van Famke Louise gisteren tijdens de MTV pre-party waarin ze een jurk draagt die ‘nogal strak’ valt rond haar buik… Dit zegt natuurlijk niets, maar wij zijn érg benieuwd wie de moeder is van het toekomstige kindje van Ronnie. Op de foto van de echo is te zien dat het kindje al 27 weken in de buik van de moeder zit. Wij vragen ons dus af of dit ‘buikje’ van Famke komt door een zwangerschap of dat ze gewoon na haar deelname van Expeditie Robinson weer terug op gewicht is. Wel plaatste ze gelijk na de post van Ronnie een reactie onder de foto met een hartje… We houden je op de hoogte :-).

famke louise zwanger

Beeld: Brunopress

Must reads 👀