News

In dit restaurant kun je samen met je hond uit eten

Vanaf nu bestel je niet alleen iets voor jezelf als je gaat uit eten, maar mag je hond ook iets kiezen van de menukaart. Zie je het al voor je? Jij en je harige viervoeter allebei aan een patatje oorlog? Vanaf nu kan het gewoon, want een restaurant in Gelderland heeft de kaart uitgebreid voor jawel hoor, je trouwe hond. 

In het Gelderse plaatsje Hoog Soeren mag je voortaan dineren met je eigen hond. Restaurant No.15 heeft de menukaart iets uitgebreid. Vanaf nu geniet je niet meer in je eentje van een patatje met een bierje, want je hond mag net zo hard meedoen. Bestel een Snuffle Dog Beer en blafpatatje et voilà: jouw hond heeft de dag van zijn leven. Wat een verwennerij! 

hondenrestaurantBlafpatat bestaat uit luchtige frietjes, gemaakt van maïsmeel en aardappelmeel en als je hond daar niet mee akkoord gaat, dan staan er ook nog gedroogde reepjes met hertenvlees op de kaart. Ben maar niet bang, want ondanks dat je hond er mag eten, blijft het restaurant verder keurig. De viervoeters blijven gewoon op de grond om te eten. Aah, stiekem best jammer toch? Je had het best leuk gevonden als Vikkie naast je op de stoel zat… 

Beeld: iStock | Bron: destentor.nl

Must reads 👀