News

YAS! De grootste kerstwinkels van Nederland zijn weer geopend

We zitten alweer bijna in november en dat betekent nog dichter bij december. Het enige waar wij aan denken bij december is Kerstmis! De kerstboom mag in huis, de kerstverlichting eindelijk aan en heel veel gezelligheid. Wij hebben er al helemaal zin in en om alvast in de sferen te komen kun jij dit weekend deze mega kerstwinkels bezoeken, want ze zijn al open. Joehoe!

Shoppen in mega kerstwinkels
Dat ‘vroeg beginnen‘ met Kerst goed voor je gezondheid is, wisten wij natuurlijk al lang. Nu november voor de deur staat begint het bij ons natuurlijk alweer te kriebelen. Hoe ziet de kerstboom er dit jaar uit? Wanneer mag de kerstversiering het huis in? En mogen de kaarsjes nu al aan? Waan je dit weekend gewoon alvast in de kerstsferen, want de grootste kerstwinkels van Nederland zijn weer geopend. Yas! Bekijk hieronder alvast de eerste beelden en plan daaarna gelijk een (christmas)shopdate met je vriendin!

De It’s all about Christmas-winkels vind je in Nederland en België en zijn al geopend of openen binnenkort de deuren. Check hier of er een winkel bij jou in de buurt zit. Hadden we al gezegd dat de grootste winkel maar liefst (hou je vast) 2500(!)m2 aan kerstversiering heeft? O-M-G…

Beeld: Unsplash

 

Lees ookNeem alle tijd voor elkaar met de Droomparken actiecode