News

OMG: Betekent dit dat er komend seizoen twee mollen zijn in Wie is de Mol?

Alle molloten verzamelen, want we hebben nu alweer nieuwe speculaties en geruchten over het aankomende seizoen. De regisseur van Wie is de Mol, Rick McCullough, maakt op zijn Instagram-account bekend dat er veel ‘twist en turns’ zullen zijn in seizoen 19. En wij hebben al een flink vermoeden…

Twee mollen 
Ieder jaar zijn er veranderingen in het programma om het nog spannender en leuker te maken. Vorig jaar begonnen alle kandidaten voor het eerst in verschillende landen en dit jaar presenteert voor de verandering Rik van de Westelaken Wie is de Mol, maar dat kan niet de enige verandering zijn… Wij vermoeden dat er in seizoen 19 misschien wel twee mollen actief zijn. Hint: twee kruisjes op de kaft van twee mollenboekjes. 1 + 1 = 2 toch? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rick McCullough (@richardkingmccullough) op

Twintigste seizoen 
Terwijl de kandidaten van seizoen 19 nog niet bekend zijn, deelt Rick McCullough (de regisseur) ook mee dat er nu al hard gewerkt wordt aan een twintigste seizoen van WIDM. Er is dus nu al een jubileum in de maak! Misschien wel een jubileum met onbekende kandidaten of alle eerste afvallers? Onder het motto: het is nooit te vroeg om te beginnen met speculeren!