Lifestyle

First Dates Nederland: Dit waren de meest hilarische (en gênante) momenten van deze week

Geef nou zelf toe, een eerste date kan behoorlijk ongemakkelijk zijn. Laat staan met iemand die je helemaal niet kent én op televisie. Huwelijksvoorwaarden bespreken en strugglen over wie er gaat betalen.. Autsj! Het zijn alle ingredienten voor een juicy programma. Wij nemen hier graag de hoogte of naja liever gezegd.. dieptepunten van afgelopen week met je door. 

First dates highlights aflevering 1 – maandag

Jeffrey en Cynthia
Laten we beginnen met Jeffrey en Cynthia. Hij vond het nodig om een topic-lijst mee te brengen naar de first date. Wait, what? Het is natuurlijk ook wel het allerbelangrijkste om te weten of je date liever pizza of patat eet op zondagavond. Begrijpelijk om wat vragen achter de hand te houden mocht het gesprek doodlopen, maar als je na de eerste vijftien minuten van de date al door je vragenlijstje heen bent gaat er toch echt iets mis. En nee, niet bij je vragenlijst…

Steven en Berry
Steven was na vijf minuten al helemaal in love op Berry de hondentrimmer en goudsmid. Alleen was het roken van Steven toch wel een probleempje voor Berry, maar Steven zou meteen stoppen als het serieus werd tussen de twee. Hij was echt heel serieus. Het leek dus een match made in heaven te zijn, maar Steven vond het roken toch belangrijker dan een nieuwe lover. En dat terwijl hij helemaal in love was. Of leek tenminste. Misschien ook maar beter dat het niks werd, want de twee hadden broers kunnen zijn. 

View post on Twitter

Yana en Gijs
Op het eerste gezicht leken Yana en Gijs de perfecte match. Maar Yana stelde het niet op prijs dat Gijs naar haar liefdesleven vroeg op televisie. Ehm, waarom doe je dan in vredesnaam mee aan een datingprogramma op televisie? Ondertussen stelde ze wel dat soort vragen aan hem. En dat hij haar stemmetjes nadeed vond ze ook drie keer niks. Ehm, waarom doe je ze dan zelf?

First dates highlights aflevering 2 – dinsdag

Reinier en Floortje
We beginnen de tweede aflevering even met een smaaklesje van Reinier… want dit is namelijk zijn passie. En ja, de rest van de date blijft op dit rare niveau. Floortje gooit meteen haar allerbelangrijkste vraag erin: ‘Proppen of vouwen?’ Wij denken meteen iets heel raars, maar ze heeft het blijkbaar over wc-papier. Jep, wc-papier. Enne, de date wordt alleen maar gekker. Zo vertelt Reinier nog over zijn sterke band met z’n goudvis. Oh dear…

Ik kijk #FirstDates terug.

Het ging over wc papier! wc papier!
Ik dacht kleding in de kast flikkeren!

Zal in stilte kijken en jullie verder niet lastigvallen.

Einde bericht

— Patries 🏳‍🌈 (@flipflop378) 24 oktober 2018

 

View post on Twitter

Dina en Ludwig
Haha we love Ludwig. Gaat ‘ie op z’n 82e nog even lesjes street dance volgen, omdat er in het westen geen dansscholen zijn voor stijldansen. Oeps na de date blijkt dat Ludwig de naam van zijn date vergeten was, vandaar dus dat ‘ie de hele tijd meissie, schat en lieverd riep! 

Christel en Coen 
*Wauw!* Christel heeft net zoals Coen ook zin in een gin-tonic! En ook met de menukaart zijn ze eensgezind: tomatensoep vooraf en daarna het piepkuiken. *Wauw!* Christel valt bijna van haar stoel als ze hoort dat Coen nog nooit een serieuze relatie heeft gehad… En haalt vervolgens nog eens haar hand door haar haar. 

First dates higlights aflevering 3 – woensdag

Nikki en Ersin
De date begon veelbelovend toen de gespierde Ersin traditioneel een bosje bloemen (van de pomp) overhandigde aan zijn date. Toen Nikki vroeg of hij was gestopt met trainen en Ersin zei dat vrouwen niet kunnen autorijden, was deze date gedoemd te mislukken. Toch kom je er tijdens deze date achter wat een klik hebben met elkaar is, tenminste Ersin voelde die klik. Nikki blijft wachten op haar Mister Prince. Juist, ja!

View post on Twitter

Sharise en Stephan
Je hebt de blauwe ogen van Victor niet nodig om te zien waarom deze twee krullenbrollen gematcht zijn. Stephan is een student en weet daarom niet wat er met raw, medium of well done bedoelt wordt tijdens het bestellen van een biefstuk. Wait, what? Hij wil de biefstuk gewoon zoals zijn moeder hem maakt, je weet toch, man!? Uiteindelijk kwam de rekening op tafel en Stephan stond erop dat hij de rekening mocht betalen. Minor detail: Hij moest wel eerst even geld naar zijn rekening overmaken. ‘Mag ik misschien even WiFi?’ Wij zagen de vervolgdate – waarbij Stephan’s moeder ook Sharise’s afro zou kammen – helemaal voor ons, toch hebben de twee elkaar nooit meer gezien! 

View post on Twitter

First Dates aflevering 4 – donderdag

Miranda en Floris
Dat Miranda het met haar first date Floris ook bij een first date hield, daar hoef je geen waarzegster voor te zijn om dat te voorspellen. Miranda beschreef zichzelf als ‘Een leuke en spontane meid die eigenlijk niet vrijgezel hoort te zijn’, maar zat er van het begin tot het eind bij als een boer met kiespijn. Of zou ze zelf ook door hebben gehad dat ze niet zo’n slimme opmerking maakte toen ze vroeg of Floris met de auto was, nádat hij vertelde dat hij slechtziend was…

Was dat een kutopmerking of is dat mokkel plain stupid?? Aan een half blinde vragen of ie met de auto is….. #firstdatesnl #hoedan? #dom #watdenkjezelf

— Meneer Sunter (@arnesunter) 25 oktober 2018

Siedo en Fleur
Hoewel de vonken er niet gelijk vanaf sprongen, was de date met Siedo en Fleur misschien wel het grootste succes van de week. Of dit kwam door het wedstrijdje rode wijn adten (‘wie wint, heeft gewonnen!’) kwam is de vraag die rest… Zou Fleur de tweede date de rekening hebben betaald? ‘Ik ben namelijk echt een chick die het haat als andere mensen voor me betalen’. Het was helaas na de second date toch niet zo meant to be als het leek en de bruiloft gaat niet door. Siedo is nog steeds op zoek naar een meisje die wél met hem in de IKEA wil slapen.

View post on Twitter

Must reads 👀