Lifestyle

7 herkenbare dingen die iedereen met kerst doet


Woehoe, Kerstmis staat voor de deur en waarschijnlijk weet jij al precies wat je deze dagen gaat doen. Ook op de Girlscene-redactie is het altijd een groot feest in de kerstperiode en verheugen ons stiekem al weken op het kerstdiner. We hebben allemaal een paar dingen die we elk jaar weer doen met Kerst en in deze zeven dingen ga jij (zeer waarschijnlijk (herkennen).

1. Je kijkt minimaal één kerstfilm
Hoe vaak je deze films ook al hebt gezien, ze blijven leuk. Geef maar toe: je hebt de Home Alone-marathon alweer ingepland. Er zijn meer films die niet mogen ontbreken aan jouw to watch list deze kerst, zoals: Elf, Love Actually, The Grinch en A Christmas Carol. Deze klassiekers zijn een must see voor de feestdagen.

via GIPHY
 


2. Je mag je favoriete (foute) kersttrui weer aan
Hup de zolder op, want je mag ze weer tevoorschijn halen: de foute kersttruien. Met kerst is niks te gek. Hoe fouter de kersttrui, hoe beter. Wat nog leuker is, is om een competitie te doen met je (schoon)familie op kerstavond. Wie heeft de foutste kersttrui van dit jaar?

via GIPHY


3. Meeblèren met de foutste kerstnummers
De eerste dag van december (pssst: bij ons stiekem al veel eerder) al voorbijkomen op de radio. Hallo foute kerstmuziek. Niet alleen brengt de kerstmuziek ons in de feestsfeer, maar we worden er ook een stuk vrolijker van. *All I want for Christmas is youuuuuuuuu!* Hoe vroeger, hoe beter. Uit onderzoek blijkt dat vroeg Kerstmis vieren je super gelukkig maakt! Lees er hier alles over. 

via GIPHY


4. Last minute kerstcadeaus shoppen
Als je een echte uitstelkoningin bent weet je hier alles van, last minute kerstcadeaus shoppen. We begrijpen deze struggle maar al te goed. 

via GIPHY

 


5. De All You Need Is Love kerstspecial kijken
 Na het kerstdiner zit je samen met je familie of lover lekker knus op de bank, vol verwachting van de nieuwe All You Need Is Love kerstspecial. Al die verliefde koppels, schattige verhalen en magische momenten geven jou het echte kerstgevoel. Met een grote glimlach kijk je naar de televisie terwijl je met een deken op de bank tegen je lover aanligt.

via GIPHY


6. Je ergeren aan de irritante kinderen in de familie
Als je een paar jonge kinderen in je familie hebt zitten verloopt het kerstdiner nooit rustig. Je kleine neefje begint te krijsen omdat hij de broccoli op zijn bord niet wil opeten, je nichtje zeurt alleen maar over het openmaken van de cadeaus en de jongste spruit in de familie is slaperig en begint te huilen… Ugh why. Ach ja, naast alle ups en downs hou je ontzettend veel van je familie en al helemaal van de kleintjes, zonder hun is kerst niet hetzelfde.

via GIPHY

 


7. Hopen op een witte Kerst
Elk jaar hopen we op een witte kerst, natuurlijk willen we dit alleen op de eerste en Tweede Kerstdag zelf. De rest van de decembermaand hebben we liever geen last van gladheid en valpartijen op de weg ;-).

via GIPHY