News

Dit is wanneer de vervanger van Gossip Girl én Pretty Little Liars op Netflix komt

Mis jij de Upper East Siders en de Pretty Little Liars ook nog iedere dag? Geen paniek, want we hebben goed nieuws voor alle Netflix addicts. Er is namelijk een nieuwe serie die alles te maken heeft met Gossip Girl en Pretty Little Liars en hij staat binnenkort ein-de-lijk op Netflix. Benieuwd over welke serie we het hebben en wanneer je hem kan bingen? Check het hieronder. 

You’ op Netflix
De serie ‘You’ is een echte must-see voor alle fans van Gossip Girl en Pretty Little Liars, want Lonely Boy a.k.a Penn Badgley speelt in de serie en Pretty Little Liar Shay Mitchell heeft ook een rol. In Amerika is het eerste seizoen van de serie ‘You’ alweer bijna afgelopen, maar wij kunnen dus heel binnenkort ook het eerste seizoen gaat bingen. Netflix heeft namelijk de rechten weten te bemachtigen en ze hebben bekend gemaakt wanneer de serie op Netflix staat. Enne, dat is sneller dan je denkt. In de kerstvakantie kan jij namelijk naar Gossip Girl-hottie Penn kijken, want op 26 december begint ‘You’ op Netflix. Het is nog niet bekend of alle afleveringen (10!) meteen op Netflix staan, dus dat moeten we nog even afwachten. 

De serie gaat over Joe Goldberg en zijn obsessie voor Beck. Hij probeert haar hart te veroveren en dichter bij haar te komen door middel van social media, maar de beste vriendin van Beck heeft dit door. Het lukt haar niet om te voorkomen dat Joe dichterbij Beck komt en dus wordt Joe de nieuwe lover van Beck. En hij heeft er alles voor over om bij haar te blijven, zelfs het plegen van een moord… Spannend! Check hieronder de trailer en zet 26 december maar snel in je agenda. 

Watch on YouTube

Bron: Netflix-Nederland.nl | Beeld: iStock