News

Voor alle karamel zeezout-fans: er bestaat nu kaas met deze smaak

Chocoladerepen, pepernoten en ijsjes met karamel zeezout zijn mega lekker. Moet jij ook altijd alles met karamel zeezout proeven, omdat dit gewoon jouw favoriete smaak is? Dan hebben wij iets nieuws voor je wat je deze kerst zeker wil proberen. Het is alleen wel belangrijk dat je van kaas houdt, want je favoriete smaak is namelijk hiermee gecombineerd. Say what?! 

Jep, je leest het goed; er bestaat nu kaas met karamel zeezout. En dat is niet het enige, want deze nieuwe kaassmaak heeft ook nog witte chocolade erdoor. Witte chocolade, kaas én karamel zeezout in één. Allemaal heel erg lekker natuurlijk los van elkaar, maar wij zijn heel erg benieuwd of deze bijzondere kaassmaak ook lekker is op brood of op een kaasplankje. 

karamel zeezout kaas

Karamel zeezout kaas
De kaas met karamel zeezout en witte chocolade is misschien een bijzondere combinatie voor op je broodje, maar de nieuwe kaas is wel leuk voor het kerstdiner dit jaar. Maak bijvoorbeeld een plankje waar al de ingrediënten van deze kaassmaak op terugkomen. En vergeet natuurlijk niet de kaas met karamel zeezout en witte chocolade erbij te leggen. ASDA brengt deze hele bijzondere kaassmaak uit voor kerst en wij kunnen niet wachten om dit te proeven. 

Bron: Pretty 52 | Beeld: Tony’s Chocolonely, iStock, ASDA