News

Really? Dit is de waarheid achter de derde deelname van Niels en Rosanna aan Temptation Island

Het internet was gisteren weer in rep en roer. Rosanna en Niels blijven blijken namelijk toch niét voor de derde keer mee te doen aan Temptation Island… Wij houden het niet meer bij. Hier lees je waarom we Rosanna en Niels niet terug zien in het volgende seizoen Temptation Island.

Rosanne en Niels doen niet voor de derde keer mee aan Temptation Island
Vorige week waren we er nog heilig van overtuigd: Rosanna en Niels doen voor de derde keer mee aan Temptation Island. Hoewel de meeste kijkers er niet blij van werden, wisten we het zeker doordat het koppel een filmpje plaatste waarin beelden waren te zien van een ‘nieuw’ kampvuur.

De waarheid achter de derde Temptation-deelname
Gisteren plaatste Niels een duidelijkere foto van ditzelfde kampvuur en de oplettende kijkers onder ons hadden het door. Dit is geen kampvuur op een zonnige bestemming, maar een kampvuur nagebootst in iemands achtertuin. Natuurlijk vroegen wij ons gelijk af: ‘Waarom doen ze zoveel moeite om ons te laten denken dat ze wéér aan Temptation Island meedoen?’ Rosanna legt het uit.

Clipopname
Aan RTL Boulevard vertelde Rosanna gisteren dat het allemaal is voor de clipopnames voor een carnavalsnummer. Het thema? Drie keer raden ;-). Dit mag ze al verklappen en is uiteraard Temptation Island.

Bron: rtlboulevard.nl