News

Er bestaat nu een Efteling Monopoly en dat wil je spelen met je besties

Nu het steeds kouder wordt buiten, wordt het ook tijd voor gezellige spelletjesavonden met je vriendinnen of familie. Ligt de kast vol met spelletjes, maar heb je geen idee meer wat je moet spelen en ben je de originele Monopoly een beetje zat? Dan hebben we heel erg goed nieuws voor je, want naast de Friends Monopoly is er nog een nieuw Monopoly-spel en die wil je komend seizoen spelen met al je besties. Check het hieronder. 

Jep, naast de gewone Monopoly en alle andere versies is er nu ook eentje voor alle Efteling-fans. Dat worden geen straten shoppen, maar je favo attracties van de Efteling bemachtigen. Te leuk, toch? Straks heb jij de Droomvlucht en Baron 1898 in the pocket en er allemaal hotels voor gekocht met je Efteling money

View post on Instagram
 

Efteling Monopoly
De gewone Monopoly heeft natuurlijk vier treinstations, maar die zijn vervangen in deze Efteling-versie door verblijsaccommodaties Efteling Hotel, vakantiepark Bosrijk, vakantiepark Loonsche Land en Loonsche Land Hotel. Ook zo benieuwd naar het spel en kan je niet wachten om dit te spelen met je friends? Efteling Monopoly is nu al te koop bij drie Efteling-winkels, Marskramer, Jokies Wereld en vanaf 1 november bij Intertoys en Bol.com voor €55. Een perfect cadeau voor Sinterklaas of kerst. 

Bron: Looopings.nl | Beeld: Efteling

 

Lees ookWaan je in het wilde westen met de Slagharen kortingscode!

Must reads 👀