News

Nooooo: Channing Tatum lijkt niet langer vrijgezel

Redactie

In april dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat de Magic Mike hottie Channing Tatum ging scheiden zijn vrouw Jenna Dewan. Het internet ging los. Woohooo, we maken weer kans! Of toch niet… Er gaan geruchten dat Channing een nieuw liefje heeft en wij kennen haar allemaal.

Channing Tatum niet meer vrijgezel
Zucht. Het heeft helaas niet lang geduurd… Onze droomman schijnt een nieuwe lover te hebben en je kent haar ongetwijfeld. Channing Tatum en Jessie J zijn namelijk aan het daten. Say what? Deze twee mensen verwachten we niet snel als koppel, maar volgens de geruchten zijn ze happy in love. Beiden hebben nog niks losgelaten aan de pers, maar dit is te obvious. Ze worden regelmatig samen gespot en tenzij Channing opeens méga fan is geworden van Miss J, is het een beetje verdacht dat hij in een paar maanden tijd twee keer een concert bijwoonde van de zangeres ;-). Bekijk hieronder beelden van de lovebirds.

View post on Instagram
 

Jessie J
De twee artiesten werden al eerder gespot tijdens een ‘onschuldig’ potje minigolfen in Seattle. Het lijkt er dus op dat Channing een paar maanden na zijn break-up weer een nieuwe liefde heeft gevonden. Of het écht een relatie is of een casual fling zal de tijd ons leren. Wij zijn stiekem een beetje jaloers… Misschien geeft dit filmpje nog wat troost.

https://www.girlscene.nl/artikel/26392-5-reistips-voor-vleugje-zomer-in-herfst?cache=false

channing tatum jessie j

Bron: Glamour.com, Mirror.co.uk | Beeld: 
 

Must reads 👀