News

Zo scoor je tickets voor Boxing Stars en zie je jouw favo BN’ers live vechten

Gisteren lieten we al weten dat Mascha van Beautygloss het in het tv-programma Boxing Stars op gaat nemen tegen andere BN’ers zoals Laura Ponticorvo en dat hottie Kaj van der Voort ook in de ring staat. Maarre, dat is niet het enige leuke nieuws over Boxing Stars. Vanaf 31 oktober begint het programma op televisie, maar het is dus ook mogelijk om bij de opnames te zijn. Yep, je kan Mascha, Kaj, Laura of andere BN’ers dus in real life zien boksen. Check hieronder hoe. 

Vanaf 31 oktober begint het tv-programma Boxing Stars. BN’ers zoals Mascha, Kaj van der Voort, Laura Ponticorvo, Rein van Duivenboden en Danny Froger nemen het tegen elkaar op in de ring. Van tevoren worden de BN’ers getraind door mensen uit de bokswereld, zodat zij helemaal ready zijn voor hun fight

Tickets Boxing Stars
Ook zo enthousiast? Het programma is live (zo tof!) én het is dus mogelijk om er bij te zijn als bijvoorbeeld Mascha het opneemt tegen één van de andere BN’ers. Een ticket scoor je hier en kost €7,50. Superleuk om samen met je besties naar Boxing Stars te gaan en je favo BN’ers te zien vechten. Alleen één minpuntje: het is nog niet bekend welke BN’ers in welke ronde moeten boksen. Misschien heb je geluk en ben je erbij als Mascha of Kaj van der Voort het op moeten nemen tegen een andere BN’er in de ring. Spannend! 

Teaser Boxing Stars
Kaj van der Voort liet al een kleine teaser zien van Boxing Stars op zijn Instagram Stories. Zo zie je alle deelnemers die meedoen aan het tv-programma in hun boksoutfit en het ziet er heel spannend uit. Kan jij ook niet wachten? Vanaf 31 oktober is Boxing Stars live te zien op RTL5 om 20:30 uur. 

Beeld: RTL