News

OMG: Mascha bokst tegen BN’ers in dit nieuwe tv-programma

Volg jij het YouTube-kanaal Beautygloss al jaren dan volg je wellicht ook de dagelijks vlogs van Mascha Feoktistova. Het is je vast niet ontgaan dat Mascha de laatste weken vaker in de boksschool is te vinden dan voor haar vlogcamera en dat had dus een reden. Miss Beautygloss doet namelijk mee aan het programma Boxing Stars. Tegenover welke BN’er staat zij binnenkort in de ring?

Mascha doet mee aan Boxing Stars
Als je Mascha’s dagelijkse vlogs al een tijdje volgt wist je het misschien al, want afgelopen vrijdag maakte Mascha in haar vlogs bekend dat ze meedoet aan een boksprogramma. Dat verklaart meteen waarom Mascha niet uit de boksschool is ‘te slaan’ in haar vlogs. Vandaag kwam het officieel naar buiten, het nieuwe tv-programma Boxing Stars is een feit. Maar met wie gaat Mascha ‘op de vuist’?

View post on Instagram
 

BN’ers
Vanaf 31 oktober wordt het programma Boxing Stars uitgezonden en nemen verschillende BN’ers het tegen elkaar op in de ring. Neemt Mascha het op tegen Jessie Jazz, Laura Ponticorvo of Saar van Koningsbrugge? Tegenover wie Mascha live(!) in de ring staat is nog niet bekend, maar wij duimen voor haar. Woohoo, you go girl!

Kaj van der Voort en Rein van Duivenboden
Een andere hele goede reden om te kijken die wie de strijd nog meer aangaan in het programma zijn Boxing Stars zijn Kaj van der Voort en  acteur Rein van Duivenboden. Oh la la! Wij zitten vanaf 31 oktober om 20:30 voor de buis ;-). Daarnaast doen onder andere Dan Karaty, Koen Weijland, Michael Boogerd, Rick Brandsteder, Brace, Danny Froger, Taeke Taekema, rapper Jebroer, Juvat Westendorp en Expeditie Robinson winnaar Carlos Platier Luna ook mee aan het programma.

Beeld: RTL