News

Is dit het bewijs dat dit hoofdpersonage uit Riverdale doodgaat?

Nog maar twee nachtjes slapen en dan begint het nieuwe seizoen van Riverdale op Netflix. Ben jij ook al maandenlang aan het aftellen en super nieuwsgierig naar Riverdale seizoen drie? Want, wat gaat er allemaal gebeuren met Archie, Veronica, Betty en Jughead?! Slecht nieuws voor alle fans, want het lijkt erop dat er een hoofdpersonage doodgaat halverwege seizoen drie. Maar wie?

Aanstaande donderdag staat de allereerste aflevering van Riverdale seizoen drie op Netflix. Na maandenlang gewacht te hebben weten we straks ein-de-lijk hoe het verder gaat met Archie en zijn vrienden. Maare, als we Roberto (de bedenker van Riverdale) moeten geloven, gaat één van de hoofdpersonages het niet overleven in dit seizoen… WIE?! Na aflevering acht komt er een mid-season break en dat is vaak hartstikke spannend, maar dat er iemand doodgaat is wel heel extreem. 

View post on Twitter

Hoofdpersonage Riverdale dood 
Roberto twittert: ‘Life goes on (for MOST of our series regulars) in Episode #309 of #Riverdale…’ En daarachter plaatst hij drie emoji’s: een dobbelsteen, een bokshandschoen en een skull. Enne, wij zijn even gaan speuren, want wie bokst er in Riverdale? Jep, dat is onze hottie Archie. Is dit dus het bewijs dat Archie het niet gaat overleven..? Want Roberto plaatst bij zijn tweet ook nog eens een illustratie van Archie… Fingers crossed dat dit niet waar is, want wat is Riverdale zonder onze knappe KJ Apa? 

Bron: Twitter RobertoAguirreSacasa‏ | Beeld: Riverdale 

Must reads 👀