Lifestyle

Deze irritante gewoontes heb jij als huisgenoot volgens je sterrenbeeld

Soms kom je je eigen karakter iets te goed tegen. Als je op kamers gaat bijvoorbeeld. Met zoveel verschillende persoonlijkheden onder één dak leven is soms écht een mission impossible. Er zal ongetwijfeld een moment komen dat jij en je huisgenoten elkaar in de haren vliegen. We hebben allemaal slechte gewoontes waar we ons aan ergeren, maar ach dat hoort erbij. Wij hebben van elk sterrenbeeld de irritante gewoontes op een rij gezet. 

Ram (21 maart – 19 april)
Als ram neem je graag de leiding. Je komt hierdoor voor je huisgenoten bazig over en dat zorgt soms voor problemen. Natuurlijk is het prima om een schema bij te houden, maar je mag niet verwachten dat al je huisgenoten zich hieraan houden. Ook al vind je omgaan met passief en lui gedrag moeilijk, je moet bedenken dat de wereld niet vergaat als er een vies bord in de gootsteen blijft liggen. Vergeet niet dat je ook maar een huisgenootje bent en niet de ‘huismoeder’.

via GIPHY

Stier (20 april – 20 mei)
Je houdt van orde in je leven. Als je geen overzicht hebt van je omgeving, word je helemaal gek. Als het in huis rommelig is, ga je chagrijnig doen tegen je huisgenoten. Je behoefte aan rust en overzicht botst soms met je kamergenoten en dit veroorzaakt hevige discussies. Je bent daarentegen wel een loyale vriend!

via GIPHY

Tweeling (21 mei – 20 juni)
Je hebt een impulsief en rusteloos karakter. Hierdoor vind je het lastig om de huisregels na te leven. Je bent niet duidelijk in de keuzes die je maakt en dat is erg frustrerend voor je huisgenoten. Probeer vaker je verantwoordelijkheid te nemen en rekening te houden met anderen.

via GIPHY

Kreeft (21 juni – 22 juli)
Je houdt erg van mensen om je heen en spendeert graag tijd met je huisgenoten. Let wel op, want je nieuwsgierigheid komt soms bemoeizuchtig over. Houd er rekening mee dat je kamergenoten ook een eigen leven hebben en ze niet alles met je willen te delen.

via GIPHY

Leeuw (23 juli – 22 augustus)
Je staat graag in de spotlights en bent extravert. Hierdoor heb je de neiging om arrogant over te komen, terwijl je dat helemaal niet bent. Het is belangrijk om te onthouden dat je huisgenoten niet altijd zin hebben om naar verhalen over je leven te luisteren. Vraag in plaats daarvan ook een keer naar de dingen die zij die dag hebben beleefd.

via GIPHY

Maagd (23 augustus – 22 september)
Je maakt je vaak zorgen om kleine dingen en hebt snel de neiging om té kritisch te zijn over jezelf en anderen. Je houdt je vast aan het verleden en hier storen je kamergenoten zich aan. Probeer jezelf meer vrij te laten in alles wat je doet. Zo geef je de mensen om je heen ook meer ruimte.

via GIPHY

Weegschaal (23 september – 22 oktober)
Je wil graag iedereen gelukkig maken en hierdoor cijfer je jezelf vaak weg. Je maakt jezelf soms kleiner dan je bent. Het is niet jouw taak om iedereen tevreden te houden. Zet jezelf en je emoties vaker op de eerste plek.

via GIPHY

Schorpioen (23 oktober – 21 november)
Je praat niet graag over je emoties en dat maakt je mysterieus. Je huisgenoten weten soms niet wat ze met je aan moeten. Goede communicatie met je huisgenoten zorgt ervoor dat jij jezelf meer openstelt en hierdoor vermijd je conflicten.

via GIPHY

Boogschutter (22 november – 21 december)
Je bent een oprecht persoon die altijd elke situatie positief inziet. Soms ben je té optimistisch en dan heb je de neiging om hierin door te slaan. Ook ben je erg impulsief en denk je vaak niet na over de voor- en nadelen van je acties. Leer om verantwoordelijkheid te nemen en prioriteiten te stellen.


via GIPHY

Steenbok (22 december – 19 januari)
Niemand vertelt je wat je moet doen, want je weet het zelf toch beter. Je zelfstandigheid zit je huisgenoten soms in de weg. Je neemt namelijk nooit advies aan van anderen. Wat je soms vergeet, is dat iedereen een eigen aanpak heeft. Geef je huisgenoten wat ruimte als het gaat om het maken van keuzes.

via GIPHY

Waterman (20 januari – 18 februari)
Je bent erg afstandelijk naar andere mensen. Hierdoor vinden je huisgenoten het lastig om hoogte van je te krijgen. Het is belangrijk dat je vaker dingen met je huisgenoten onderneemt en met ze gaat praten. Hierdoor krijg je een betere band en als bonus ga jij je beter voelen.

via GIPHY

Vissen (19 februari – 20 maart)
Je bent een echte dagdromer met een zeer artistieke en creatieve geest. Je leeft het liefst in je eigen denkbeeldige wereld en dit is soms frustrerend voor je huisgenoten. In plaats van je problemen te ontlopen is het beter als je hier een creatieve oplossing voor vindt.


via GIPHY

Nu hebben we het genoeg gehad over de minpunten van je sterrenbeeld. Laten we ons vooral focussen op de positieve kenmerken van je sterrenbeeld, want deze zijn er genoeg. 

Bron: Yourtango.com, Roomiapp.com, Refinery29.com | Beeld: iStock, Giphy