Celebs

Dit zei Donny Roelvink over zijn kampgenoten na Expeditie Robinson 2018

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Donny die het écht niet zag aankomen dat hij uit Expeditie Robinson werd gestemd en eindelijk goed nieuws over Demi Lovato en Rihanna gespot in een wel heel bijzondere outfit.

View post on Instagram
 

Afgelopen donderdag waren we allemaal in shock. Onze favoriete Expeditie Robinson-kandidaat, Donny Roelvink, moest het eiland verlaten. Noooo. Dit zagen wij (zó) niet aankomen en hijzelf ook niet… “Ik was ook wel goed met iedereen, dus ik had niet het idee dat iemand zich ergerde aan mij” vertelde hij in een interview. ”Ik denk dat ze wel nog wat aan mij gehad hadden in het team, vooral met de proeven” voegde hij er later nog aan toe. Volgens Donny was zijn team dan ook het spelletje te vroeg gaan spelen.

View post on Instagram
 

Goed nieuws! Nadat Demi Lovato twee maanden geleden bewusteloos werd gevonden in haar kamer door een drugsoverdosis, gaat het sindskort weer een stuk beter met de zangeres. Haar halfzus Madison De La Garza vertelt dit in een podcast van Millennial Hollywood. “Ze werkt keihard aan haar herstel en we zijn allemaal waanzinnig trots op haar.” Wij hopen natuurlijk allemaal dat Demi snel weer de oude is en voorgoed afscheid neemt van haar (drugs)verleden.
 

View post on Instagram
 

Wij vragen ons nog steeds af waarom Aisha vorig week zelf uit Expeditie Robinson stapte, maar dit is natuurlijk haar eigen keuze. Wat wij ons ook nog steeds afvragen is waarom ze in hemelsnaam van die (mega)lange nagels heeft en deze vertikte af te knippen tijdens Expeditie Robinson. De verklaring: ”Dit zijn gewoon mijn eigen nagels. Die heb ik al tien jaar dus die kan ik niet knippen. Het is mijn power.” Allright

View post on Instagram
 

Dat de slangenprint een trend gaat worden is geen nieuws, maar Rihanna nam afgelopen week de trend wel heel letterlijk. Hoewel wij het subtiel verwerken in onze outfit met een printje op een tas of schoen, verscheen Rihanna volledig in slangenprint op een evenement. Niet alleen de jurk, maar ook haar schoenen, tas en hoed moesten er aan geloven. En eerlijk is eerlijk, RiRi kan het hebben.

Bron: show.nl, rtlboulevard, buzznews, mirror | Beeld: Brunopress

Must reads 👀