Lifestyle

Let us introduce: onze nieuwe redacteur Floor

Hello Girlscene lezeressen! Je kunt nooit genoeg Floor’s op een redactie hebben, dus werd het tijd voor versterking. Mijn naam is dus geen grote verrassing meer, maar wil je toch nog wat meer over mij weten? Lees dan vooral even verder! 

Sinds dit jaar staat er een titel achter mijn naam, want ik ben op mijn 23e afgestudeerd aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben opgegroeid in het dorpje Veenendaal – of all places- en ben vier jaar geleden verhuisd naar Amsterdam. Ik houd van de drukte en levendigheid van onze hoofdstad en zit hier voorlopig nog wel lekker op mijn plek.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FLOOR CORNETH (@floorcorneth) op

 

Ik ben al langer bekend met Girlscene, omdat ik al twee jaar op hetzelfde kantoor werk, maar dan voor Trendalert, één tafeltje verderop. Daar schrijf ik voornamelijk over trends op het gebied van mode en ben ik video editor. Inmiddels weet ik dus wel hoe hard er op de Girlscene redactie gewerkt wordt en waar ik de chocolade kan vinden (het allerbelangrijkste). Vanaf vandaag zit ik ook achter mijn computer om voor Girlscene leuke stukjes te gaan tikken. Let’s go!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FLOOR CORNETH (@floorcorneth) op

 

Het bekende lijstje met feitjes over mij mag natuurlijk niet ontbreken:

– Ik heb de serie New Girl al drie keer helemaal gezien – gotta love Schmidt. 

– Je kunt me anytime wakker maken voor pizza. 

– Als ik een fashion compliment krijg, vertel ik gelijk de prijs van het kledingstuk – ik houd namelijk van koopjesjacht.

– Ik verschijn regelmatig met roze haar op kantoor.

– Tot voor kort beet ik nagels, maar dat heb ik afgeleerd door mezelf een paar neppers te geven voor een paar maanden #lifehack.

– Ik heb geen agenda en ik vergeet – bijna – nooit wat. 

– Ik houd niet van bier en wijn en weiger het te leren drinken, cocktails drink ik daarentegen wel té graag. 

– Een knakworst met appelmoes was altijd m’n lievelingssnack, maar tegenwoordig ga ik liever vega door het leven en kies ik voor een kaassoufflé – de appelmoes mocht blijven. 

– De laatste tijd krijg ik steeds vaker te horen dat ik op Hailey Baldwin lijk, woehoe i wish!
 

Mijn eerste artikel voor Girlscene is nu een feit. Ik ben helemaal ready voor de volgende honderd en de tienduizend calorieën aan chocolade!