News

YES! Deze acteur van The Vampire Diaries komt naar Nederland en jij kan hem ontmoeten

Heb jij alle, maar dan ook echt alle seizoenen van The Vampire Diaries gekeken en vervolgens de seizoenen van The Originals gebingewatched? En droom je er stiekem van om één van de acteurs tegen het lijf te lopen? Niet getreurd, want je hoeft hiervoor geen vliegticket te boeken naar Los Angeles (pfiehw), maar je kan deze acteur van The Vampire Diaries en The Originals binnenkort ontmoeten in Nederland. Benieuwd waar en hoe? Check hieronder alle details. 

Kijk jij nog steeds alle seizoenen van The Vampire Diaries en The Originals en mis je de vampieren, weervolven en heksen ook zo erg? Enne, was Elijah Mikaelson by far jouw favoriete vampier? Dan hebben we leuk nieuws voor je, want je kan binnenkort de acteur in Nederland ontmoeten. En met ontmoeten bedoelen we ook echt ontmoeten. Acteur Daniel Gillies, bekend dus van The Vampire Diaries en The Originals, is op 24 en 25 november aanwezig bij de Nederlandse Comic Con.

View post on Instagram
 

Je kan tijdens die twee dagen met de acteur op de foto, z’n handtekening scoren of een vraag aan hem stellen tijdens een speciale Q&A. Dus is het je grootste droom om een acteur van The Vampire Diaries in real life te ontmoeten? Scoor dan maar snel een ticket voor Dutch Comin Con! Enne, hij is niet de enige famous acteur tijdens Dutch Comic Con. Gaten Matarazzo uit Stranger Things en Jennifer Morrison van Once Upon a Time zijn er ook bij. YAS! 

Beeld: Gettyimages