News

Je kunt dus straks zelf het einde bepalen van je Netflix-serie

Ben je lekker je favoriete serie op Netflix aan het bingen, maar dan eindigt de aflevering ineens op een manier waar jij niet zo happy mee bent… Is dit herkenbaar voor je en vind je het ook zo verschrikkelijk aan series? Geen paniek, want Netflix gaat met iets nieuws komen waardoor jij het einde van de serie kan bepalen. Tof! Lees snel verder voor alle details. 

Je zit helemaal in je Netflix-serie en dan op het einde gaat je favo personage dood. NOOO! Hoe vaak is dit al gebeurd, dat je niet zo blij bent met het einde van de serie? Straks is dat verleden tijd, want dan kan jij zelf het einde van de Netflix-serie bepalen. Netflix is bezig met een aantal afleveringen waarbij jij als kijker een keuzemoment krijgt. Op die manier kan jij bepalen hoe het verhaal in de serie verder gaat. Awesome, toch?

Einde bepalen Netflix
Aan het eind van dit jaar worden de eerste interactieve afleveringen verwacht op Netflix. Enne, het schijnt dat er een interactieve aflevering wordt gemaakt van de serie Black Mirror. Ook zo verslaafd aan deze creepy serie? Straks kan jij dus waarschijnlijk beslissen hoe zo’n Black Mirror-aflevering verder gaat. Hopelijk kunnen we in de toekomst van alle Netflix-series zelf het verhaal bepalen, maar tot die tijd kunnen we gewoon lekker bingewatchen en moeten we het doen met de verhaallijnen die worden voorgeschoteld. 

Bron: NOS | Beeld: iStock