News

Er komt een Harry Potter game en die lijkt sprekend op The Sims

Heb je de boeken genoeg gelezen en de films ook al vaak gezien, maar blijf je gewoon een hele grote Harry Potter-fan? Dan hebben we iets leuks voor je, want het lijkt er op dat er nu ook een Harry Potter game gaat komen. Enne, het spel lijkt verdacht veel op The Sims. Benieuwd? Lees hier alles over de Harry Potter game. 

Zijn The Sims en Harry Potter jouw favoriete dingen in het leven? Dan hebben we iets leuks voor je, want er komt een Harry Potter game en het lijkt heel erg op The Sims. Je kan met het spel namelijk je eigen Zweinstein-leerling creeëren en met hem of haar bijvoorbeeld een lesje toverdranken volgen. Dit klinkt toch geweldig?! 

Het is nog niet bekend wanneer de Harry Potter game uitkomt, maar er zijn al beelden uitgelekt en het ziet er echt fantastisch uit. Zweinstein ziet er in het spel levensecht uit en je kan jouw leerling heel veel verschillende looks geven. Benieuwd? Check hieronder de gelekte beelden van de Harry Potter game. 

View post on Instagram
 

Gelukkig kunnen we de komende weken iedere maandag een Harry Potter-film kijken, maar hopelijk hoeven we niet lang te wachten op het spel. We houden je op de hoogte!

Bron: Nu.nl | Beeld: Giphy.com

Must reads 👀