Winnen

6 redenen waarom jij dit najaar Disney’s The Nutcracker and The Four Realms moet zien (+ WIN!)

[AFGELOPEN] Deze maanden zijn grauw, grijs en koud. Een drankje doen op het terras heeft zich al lang en breed ingeruild voor warme chocolademelk op de bank met natuurlijk een feel good movie. Voordat we het weten is het Kerstmis en dan mogen de broodnodige kerstfilms niet ontbreken. Ken je de gloednieuwe Disneyfilm The Nutcracker and The Four Realms al? Deze mag je absoluut niet misen. Psssst, in dit artikel geven wij héle toffe pakketten van deze film weg!

Schrijf 1 november maar vast met koeienletters in je agenda, want dan is eindelijk Disney’s The Nutcracker and the Four Realms te zien in de bioscoop. Deze winterse Disneyfilm mag je echt niet missen! We verklappen alvast een klein geheimpje: we hebben onderaan dit artikel een hele toffe winactie voor jullie geregeld ;-). Benieuwd naar de film? Lees snel verder waar de film over gaat en bekijk de gloednieuwe trailer.

The Nutcracker and the Four Realms
De kleine Clara krijgt op het feest van haar peetvader Drosselmeyer een unieke sleutel die een doos openmaakt die een bijzonder geschenk van haar overleden moeder bevat. Het is een gouden draad die plots verandert in een magische wereld. Hier ontmoet Clara soldaat Phillip, een bende muizen en de regenten die over drie koninkrijken heersen: Land van Sneeuwvlokken, Land van Bloemen en Land van Zoet. Clara en Phillip moeten het onheilspellende vierde Koninkrijk trotseren om de sleutel van Clara te vinden en hiermee de harmonie terug te brengen in de koninkrijken. 

Dat klinkt als een magische film, vind je niet? Hieronder nog eens zes redenen om deze film dit najaar te bekijken.

1. We love Disney
Disney is gewoon geweldig. Kun jij één Disneyfilm noemen die je niet leuk vindt? Precies, keer op keer ben je verkocht na het zien van een film van Disney en dus ook na het zien van The Nutcracker and The Four Realms. 

2. Verrijk je fantasie
Je fantasie wordt in één klap verrijkt. Als er een film is waarbij je volop kan fantaseren, dan is het wel bij The Nutcracker and The Four Realms. Magische sleutels, Landen van Sneeuwvlokken en legers van muizen. Het is toch heerlijk om in zo’n verhaal te duiken? 

3. Een keer wat anders 
De ‘standaard films’ die rond december elk jaar (wéér) herhaald worden komen waarschijnlijk ook een keer je neus uit. Sommige films kun je zelfs bijna nasynchroniseren, dus dat zegt wel genoeg. Wat vernieuwing is natuurlijk altijd goed, dus waar wacht je nog op? Sprint de eerste van november naar de bios (of doe mee met onze winactie hieronder ;-)).

4. Uitje met je best friend forever
Het is altijd een goed idee om op pad te gaan met je beste vriendin. Als je een keertje iets anders wil dan koekjes bakken, is het een goed idee om naar de bioscoop te gaan. Popcorn, quality-time met je bff en een Disneyfilm. Do we need to say more?

5. Geen verveling tijdens de kerstvakantie
In die twee weken vakantie tijdens de feestdagen heb je sowieso een dag dat je écht niet weet wat je moet doen. Saai! De boeken uit je boekenkast heb je al gelezen, alle taarten zijn gebakken en je hebt ook al een fotoshoot met je vriendinnen gedaan. Hmpf… Wat nu? Trommel daarom je zusje, je lover of je ouders op om naar de bioscoop te gaan. The Nutcracker and The Four Realms is namelijk geschikt voor alle leeftijden.

6. Popcorn, popcorn en nog meer popcorn
Bij een film hoort popcorn en waar scoor je de allerlekkerste? Precies, in de bios. Snack o’clock tijdens The Nutcracker and The Four Realms. Bestel een extra grote bak en met een beetje geluk is de popcorn nog lekker warm. Ga jij voor zoet of zout? Yum!

WIN: 5x The Nutcracker and The Four Realms-schatkisten

Genoeg reden dus om naar The Nutcracker and The Four Realms te gaan als je het ons vraagt. Kun jij net als ons niet wachten? Mooi! We doen er nu nog een schepje bovenop, want wij hebben ook nog eens een toffe winactie voor jullie. We mogen namelijk vijf(!) The Nutcracker and The Four Realms-schatkisten weggeven. 

In de schatkist zitten (uiteraard) twee kaarten om een bezoekje te brengen aan The Nutcracker and The Four Realms en daarnaast een heleboel toffe girly goodies waaronder een geurkaars en luchtverfrisser waarmee je kamer de hele winter heerlijk ruikt. Wil jij kans maken op kaarten voor de film + deze toffe schatkist vol goodies? Doe dan hieronder mee aan de winactie. Go, go, go! 

win nutcracker film

bookmark nutcracker film

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Beantwoord de vraag ( in het tekstvakje onder “win”). Vergeet zeker ook niet daar je adresgegevens, geboortedatum + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!
2. Volg Girlscene op Facebook en Instagram.

{@module=postContest id=”746″}

*Deze winactie is in samenwerking met The Walt Disney Company 

Beeld: iStock