News

Vanavond loopt een ruzie op Expeditie Robinson 2018 volledig uit de hand

Het is donderdag en je weet wat dat betekent: vanavond Expeditie Robinson-tijd! De afgelopen weken ging het er allemaal vredig aan toe bij de verschillende kampen. In de aflevering van vandaag krijgen de kandidaten het steeds zwaarder. De energie wordt minder, de verveling groter en de gemoederen lopen steeds hoger op. Een ruzie op Kamp Zuid loopt volledig uit de hand en hier zie je de eerste beelden.

De kandidaten krijgen het steeds zwaarder op het eiland. Weinig eten, nauwelijks slaap en dan hebben we het nog niet eens over de zware proeven. Niet heel gek dat de gemoederen af en toe hoog op lopen bij de kampen. In de aflevering van vanavond is het raak bij Kamp Zuid. Er ontstaat een woordenwisseling tussen I Am Aisha en Corry Konings en dat is niet mis…

corry aisha ruzie

Waar het precies over gaat is niet duidelijk, maar volgens de kampleden was het ‘hangmat-incident’ de druppel die de emmer deed overlopen. Corry wou naast Aisha op de hangmat gaan zitten alleen Aisha dacht hier anders over, waarna een flinke woordenwisseling volgde. ”Het is bij Aisha elke keer wat” zegt Corry tegen haar kampgenoten, waarna Aisha flipt: ”Mensen praten achter je rug hier, mensen lachen je uit wanneer je doof bent en mensen tien keer iets zeggen, dat gebeurt er achter je rug om, Corry”. Corry probeert Aisha de mond te snoeren en zegt dat Aisha ‘een grote bek’ heeft en dat schoot natuurlijk gelijk in het verkeerde keelgat bij Aisha. ”Omdat je 67 bent denk je alles te kunnen zeggen?” … ”Jij hebt een grote bek” en ”Volgens mij ben je zo verwend”. Goed het mag duidelijk zijn dat het deze dag niet érg gezellig is in Kamp Zuid. Bekijk hier alvast de beelden van het incident en zie vanavond hoe het afloopt. Spannend!

Beeld: RTL

Must reads 👀