Lifestyle

Met dit geheime wapen maak jij de perfecte selfie (+ WIN!)

Is je make-up look eindelijk helemaal on fleek, dan wil je deze look natuurlijk wel perfect op de foto zetten. Selfie time! Ben je geen pro in selfies maken? No worries, want er bestaat nu namelijk een smartphone met een geheim wapen: een nog betere camera aan de voorkant dan aan de achterkant. Speciaal ontworpen  om jouw selfies nóg scherper en beter te maken. YAY! Check hier alles over deze bijzondere  smartphone en doe mee aan de winactie. Wie weet maak jij binnenkort de mooiste selfies met je nieuwe geheime wapen.​

Selfie time
Maak jij altijd non-stop selfies, waar je ook bent, maar zijn je foto’s niet altijd even scherp? Dan hebben we heel goed nieuws, want met de nieuwe Huawei P Smart+ maak je supermooie selfies. De smartphone heeft namelijk een betere camera aan de voorkant, waardoor jij de perfecte selfie maakt. In totaal heeft de telefoon vier camera’s, twee aan de voorkant en twee aan de achterkant. Sowieso dat je hierdoor een pro wordt in foto’s maken. Scroll snel door en lees hoe jij kant maakt op deze smartphone.

Professioneel selfies maken
Tegenwoordig hoef je geen professionele camera mee te sjouwen om mooie foto’s te maken. Met de Huawei P Smart+ maak je ook supermooie foto’s door de vier goede camera’s. Enne, de smartphone heeft ook vijf verschillende verlichtingsstanden met als resultaat studiokwaliteit foto’s. Door de Front Circular Screen Light op de smartphone komt er meer licht binnen als je een selfie maakt. Het maakt hierdoor niet uit of je ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat nog selfies aan het maken bent, want ook als het donker is is de kwaliteit van je selfie nog super. Perfect als je een ‘s avonds laat nog op een feestje bent en alles wil vastleggen van de avond. We like!

Verkrijgbaarheid
Zie jij jezelf al rondlopen met deze smartphone en de mooiste selfies maken? De Huawei P Smart+ ligt nu al in de winkels en is te verkrijgen in classy zwart en onze favoriet: Iris Purple. 

WIN Huawei P Smart+

Ben jij klaar om de mooiste selfies te maken? Mooi! Wij mogen namelijk één iemand blij maken met de Huawei P Smart+. Hiervoor hoef jij alleen maar jouw ultieme herfstfoto met de hashtag #HuaweixGirlscene te delen op Instagram. Denk aan jouw favoriete herfstdrankje, je lievelingsboek of misschien een foto van jou en je lover!? Alles is toegestaan.

Psssst: Vergeet @Girlscene.nl en @Huaweimobilenl niet te taggen in de foto en je profiel openbaar te zetten. Check alle details over deze winactie in dit artikel en deel je foto op Instagram. Meedoen kan t/m 4 oktober 2018.

Inspiratie nodig?
Wil jij kans maken op de Huawei P Smart+, maar heb je even geen inspiratie? No worries. Wij delen hieronder alvast een selectie van onze favorieten. Heb jij een mooiere herfstfoto? Deel dan snel jouw ultieme herfstfoto en wie weet maak jij binnenkort selfies met je nieuwe smaprtphone ;-).
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Huawei.  

 

Lees ookTe gekke prijzen met de Mediamarkt kortingscode