News

Wait, what? Er bestaat dus een sheet mask voor je vajayjay en iedereen wil het

De populaire sheet masks zijn al jaren groot favoriet. Deze overgewaaide beautytrend uit Azië was een groot succes en zo’n heerlijk masker is niet meer weg te denken uit ons badkamerkastje. Je begrijpt vast uit de titel al wel dat wij het vandaag niet over een alledaags sheet mask hebben, maar over eentje special voor je punani. Ja, echt ze bestaan en het is dus één grote hype.

Sheetmask voor je vajayjay
À la 2018 zitten we masaal aan de sheet masks, zeker nu de herfst is begonnen krijgt ons huidje het weer zwaar te verduren. Maar what about onze vajayjay? Ook onze intieme zone heeft dagelijks heel wat te verduren. Van Wax- en scheerbeurten, een skinny jeans tot bacteriën, dus waarom geen masker voor onze vagina dacht het merk TWO L(I)PS!? Een sheet mask voor down under is hier en het lijkt een gat in de markt.

Sheet mask TWO L(I)PS
Het merk TWO L(I)PS brengt een vagina sheet mask uit die gebaseerd is op houtskool en als we gebruikers mogen geloven is het iets wat wij móeten proberen. ‘Ik zal niet liegen, in het begin was het een beetje raar…’ ‘Het liet een kalmerende, verkoelende sensatie achter op mijn huid, waar ik na een tijdje van genoot! en ‘Het is even wennen, maar aan het einde van de vijftien minuten voelde ik me vrij ontspannen en voelde het gewoon als een normaal onderdeel van mijn beautysroutine’ waren de eerste reacties van de gebruikers. Dat belooft veel goeds. De sheet masks hebben een verzachtend, kalmerend en hydraterend effect. De ingrediënten bestaan uit: kamille, aloëvera en rozenolie.

Beeld: iStock