Lifestyle

9 gesprekken die je sowieso een keer hebt gevoerd met je bestie

In de klas kletsen jullie stiekem non-stop, in de pauze gaan jullie gewoon door en tijdens een meidenavond praat jij ook de hele tijd met je best friend. Herkenbaar? Dan hebben jullie vast en zeker deze gesprekken al eens gevoerd. Over relaties, leraren, onzekerheden en nog veel meer girl stuff. Enne, de gespreksonderwerpen zeggen ook nog eens iets over jullie vriendschap. 

Jij en je bestie zijn niet alleen onafscheidelijk, maar bespreken ook echt alles met elkaar. Klets jij ook non-stop met je beste vriendin over van alles en nog wat? Dan zijn deze gespreksonderwerpen vast weleens voorbij gekomen tijdens jullie girl talk. 

1. Onzekerheden
Je voelt je soms heel erg onzeker en dat bespreek je echt niet met Jan en alleman, maar wel met je bestie. Zij geeft het beste advies en bij haar voel jij je gewoon meteen weer helemaal zelfverzekerd. Andersom is het net zo. Je bff bespreekt ook al haar onzekerheden met jou tijdens een meidenavond. 

2. Jullie crush
Eén van jullie heeft een crush op iemand en dat moet natuurlijk even goed besproken worden. Jullie hebben sowieso elkaars goedkeuring nodig. En als jij of zij degene echt niet ziet zitten dan zeggen jullie dat ook eerlijk tegen elkaar. 

3. Leraren
Ugh, je hebt weer eens je huiswerk niet gemaakt en daardoor laat je favoriete leraar (not!) je weer eens nakomen… In de pauze moet je even aan haar kwijt dat de leraar echt ver-schrik-kelijk is. 

4. Angsten
Je bent stiekem doodsbang voor water en niemand mag dit weten. Behalve je bestie, want jullie hebben geen geheimen voor elkaar en jullie veroordelen elkaar nooit. 

5. De toekomst
Jullie hebben allebei de grootste plannen voor de toekomst en die worden iedere keer weer besproken. Jullie plannen moeten namelijk wel bij elkaar passen, want jullie kunnen echt niet zonder elkaar. 

6. Awkward momenten
Iedere keer als jullie iets awkwards meemaken wordt dit meteen met elkaar gedeeld. En dat zorgt voor heel veel lachmomenten. Hoe gênant het ook was, het is gewoon te grappig! Wel blijft het tussen jullie, want elkaar voor schut zetten doen jullie niet. 

7. Seks
De eerste keer seks is een big deal en dus heb je allang met je bff hierover gesproken. Hoe het was en wat fijn is. Eigenlijk bespreken jullie alles over seks. Ook wie er gewoon echt niet goed was in bed. 

8. Wat je niet leuk vindt aan elkaar
Soms doet je bestie iets wat jij echt not done vindt of net andersom. Gelukkig vertellen jullie aan elkaar wat jullie niet leuk vinden aan elkaar. Dat moet ook kunnen als best friends en zo voorkom je irritaties en grote ruzies. 

9. Darmklachten
Je hebt heel erg last van je darmen en zit eigenlijk non-stop op de wc. Oops! Niemand krijgt dit te horen, maar met je beste vriendin praat je heel gemakkelijk over jullie wc-bezoekjes. 

Beeld: Unsplash