Winnen

Vul deze korte Girlscene enquête en win een MEGA beautypakket (t.w.v. €200)

[AFGELOPEN] Heeft jouw beautystash een flinke herfst boost nodig? Met dit goedgevulde beauty pakket ben jij helemaal ready voor het najaar. Dit pakket is gevuld met onder andere nagellak, gezichtsmaskers en de mooiste herfstlipsticks. Yay! Benieuwd hoe jij kans maakt? Lees dan snel verder.

Girlscene’s Sophie schrijft niet alleen de leukste artikelen voor jullie, ze is hier ook om onderzoek te doen. Voor haar scriptie onderzoekt zij hoe Girlscene nóg leuker wordt en daarvoor heeft zij jou nodig. Door middel van een enquête kan jij jouw mening en ideeën delen en uiteindelijk verzamelt Sophie alle antwoorden en gaat daarmee aan de slag. Op naar een nog leuker Girlsene ;-). Daarnaast verloten we onder alle respondenten een MEGA tof beautypakket ter waarde van €200. Woohoo! 

Klik hier om deel te nemen aan de enquête!

Dus, wil jij kans maken op dit beautypakket en ben jij tussen de 14 en 24 jaar? Klik dan op bovenstaande link en vul de enquête in. Het invullen duurt maximaal 10 minuutjes. Psssst: Vergeet je niet je e-mailadres achter te laten? Op 10 oktober laten wij door middel van een e-mail laten weten wie het beautypakket wint. Dankjewel! ♥

winnen beauty pakketnagellak winnen beauty