Lifestyle

10 cadeaus waar mannen echt blij van worden

De allergrootste struggle ooit: een origineel cadeau voor het andere geslacht vinden. Of het nou voor je grote broer, vader of vriendlief is. Ze weten nooit wat ze willen hebben. Dus elk jaar weer ‘verras’ jij je vader met een boeken-top-10-boek of een speciaal bierpakket. Leuk, maar het is tijd voor iets nieuws. De Girlscene-redactie heeft alle mannen opgetrommeld en hen gevraagd naar de leukste cadeaus. Dus lees hier: cadeaus waar hij echt blij mee is. Getest onder echte mannen.

1. Laptoptas
Met een mooie laptoptas is hij voortaan de meest stylish man op kantoor of school. Superhandig voor als hij elke dag een laptop mee moet. Plus, wie houdt er nou niet van een man in pak met een uitgedachte uitfit.

Laptoptas €19,99 | Bol.com

2. Hotelovernachting
Een hotelovernachting is altijd leuk om te geven. Naar een andere stad of midden in de natuur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hij kan helemaal zelf bepalen wie hij mee neemt. Dit cadeau zou het ook goed doen bij je vader als jij je ouders stiekem een nachtje het huis uit wil.

Hotelovernachting €bieden  | Vakantieveilingen.nl

3. Hervulbare waterfles
Water drinken is onwijs belangrijk en met zijn eigen waterfles vergeet hij dat nooit meer. Bovendien is een hervulbare fles geldbesparend en ook nog eens goed voor het milieu. Win-win!

Nike €23,00 | Bol.com

4. Sieraad
Houdt hij van sieraden? Doe hem dan een armband cadeau. Voor één of twee tientjes koop je al een leren armbandje. Wil je iets meer uitgeven? Een zilveren schakelarmband is favoriet onder ons boypanel.

Schakelarmband €52,99 | Bol.com

5. Reisjunk
Dit is voor de reislustige boys in ons leven. Met dit prikbord aan de muur houdt hij precies bij welke plaatsen hij bezocht heeft. Koop je dit voor je lover? Houd dan bij waar jullie samen geweest zijn. How cute?

Wereldkaart €36,21 | Bol.com

6. Slipcursus
Voor de auto-fanaten is een slipcursus een superleuk cadeau, juist voor wie het nog nooit heeft gedaan. dit cadeau zorgt gegarandeerd voor een adrenalinekick!  Misschien komt hij er hier wel achter dat hij de nieuwe Max Verstappen is.

Slipcursus €Bieden | Vakantieveilingen.nl

7. Scheergel
Van een luxe scheergel gaat elk mannenhart sneller kloppen. Scheergel is er in allerlei soorten en maten, van €10 tot €300. Keuze genoeg dus!

Scheergel €38,55 | ICI Paris XL

8. Telefoonhoesje
Op zoek naar een klein en betaalbaar cadeau? Een telefoonhoesje is altijd goed. Kies voor een hoesje met een leuk printje of een Otterbox voor de ietwat onhandige mannen onder ons. 

Telefoonhoesje €17,95 | Bol.com

9. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
Soms lijkt het alsof alleen vrouwen zich druk maken om uiterlijke verzorging, maar ervaring leert dat schijn bedriegt. Ook mannen staan lang voor de spiegel en maken zich druk om hun haar of huid. Bestel daarom een wellnesset om samen even helemaal te relaxen.Wedden dat hij dit stiekem net zo heerlijk vindt?

facial men cadeau

Wellnesset €Bieden | Vakantieveilingen.nl

10. Kamerplant
Bijna elke mannenkamer of mannenhuis kan wel een vrouwelijke hand gebruiken. Geef een leuke kamerplant cadeau, dit doet elke kamer goed. Het staat leuk en (niet onbelangrijk voor sommige jongenskamers) geeft zuurstof af.

Bananenplant €29,99 | Bol.com

Klik hier om 20 x inspiratie op te doen. 

Beeld: iStock

Beeld: Unsplash: Olexandr Ignatov, Oliur