News

OMG: Hier kan je matching pyjama’s kopen voor de hele familie

De zomer is nu bijna voorbij en hoe jammer wij dat ook vinden, het najaar heeft ook heel veel leuke voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van urenlange Netflix-sessies in je pyjama? Nog leuker als je dit natuurlijk kan doen met je lieve familie en in matching pyjama’s. Nou, gelukkig is er nu een webshop die matchying pyjama’s heeft voor de hele fam en die willen jullie hebben! Benieuwd waar je ze kan scoren? Check het hieronder.

Matching pyjama’s 
Hoe leuk is het om tijdens een gezellige avond met je familie allemaal dezelfde pyjama te dragen? Warme chocolademelk erbij, een leuke film aan en jullie family night is helemaal compleet. Zie jij dit ook al helemaal voor je? Nou, breng dan maar snel een bezoekje aan de Matalan, want hier verkopen ze nu matching pyjama’s voor de hele familie in een hele vrolijke sterrenprint. Enne, de opbrengst gaat ook nog eens naar een goed doel. We love it! 

De winkel heeft ook echt aan de hele familie gedacht, want zelfs voor je huisdier is er een pyjama. Zitten jullie er de volgende familieavond helemaal matchy matchy bij? Jammer genoeg moet je hiervoor nog wel een tripje plannen naar Londen, want de webshop zendt niet naar Nederland… Fingers crossed dat dit binnenkort wel kan, want deze matching pyjama’s willen we in ons leven <3. 

Pyjama Matalan familieMatalan pyjama huisdierBron: Pretty52 | Beeld: Matalan