Beauty

Dit is het wondermiddel tegen een droge huid tijdens het najaar

Brrr, de herfst is in zicht! De dagen worden korter, de temperaturen dalen en het weer wordt grauwer. Het is daarom niet tijd om alleen je garderobe aan te passen, maar ook je huidverzorgingsroutine. Tijdens het najaar is het belangrijk om je huid te beschermen tegen wind en regen, want wij willen niet met een droge huid rondlopen. Ons geheim? Dat lees je hier.​

Koude temperaturen, regen, wind en misschien zelfs wel sneeuw! Onze huid krijgt heel wat te verduren de komende maanden en daarom is het belangrijk om kleine aanpassingen te doen in jouw huidverzorgingsroutine. Dus vergeet schilfers en een schrale droge huid, want met onze gouden tip blijft jouw huid ook zijdezacht tijdens het najaar.

Droge huid

Merk je dat je huid droger wordt nu de blaadjes langzaam van de bomen vallen? Ontstaan er opeens velletjes op je lippen bij kouder weer en voelt je huid gelijk schraler nu de zomer officieel ten einde is? Tijd voor onze redder in nood. Vergeet ingewikkelde huidverzorgingsroutines met populaire crèmes, eindeloze stappen en dure serums. Het enige product dat jij dit (na)jaar gebruikt tegen een droge huid is Arganolie van Arganwinkel.nl.

Arganolie
Jij vraagt je waarschijnlijk af: ‘wat is Arganolie dan precies?’ Arganolie is een geperste olie die ontstaat uit de noten van de arganboom. Arganolie is een van de rijkste natuurlijke bron van vitamine E en hydrateert, verzacht, voedt, herstelt hiermee jouw kwetsbare huidje in de winter. Dus wil jij dit najaar jouw zomerse glow nog even vasthouden? Dan is Arganolie jouw lifesaver.

arganolie arganwinkel
Arganolie (100 ml), Arganwinkel |  €29,95

Gebruik Arganolie
Zeg jij voor altijd goodbye tegen een droge huid? Dan hebben wij hier de tip hoe jij de olie het beste gebruikt in jouw dagelijkse routine. Het beste moment om de Arganolie aan te brengen is na een douche of bad, dit is het beste moment om de olie goed in de huid te laten trekken. Masseer de Arganolie eerst tussen je handen en masseer het dan over de huid en besteed hierbij extra aandacht aan plekjes die snel droog worden (benen, ellebogen, armen). Dagelijks een echt me time-momentje dus! 

Arganolie voor je huid, haar en nagels
Psssst, wist je trouwens dat Arganolie niet alleen goed voor je huid is, maar eigenlijk multifunctioneel is? Het verzorgt je namelijk van top tot teen. Juist letterlijk ja ;-).

Stralende huid
Naast dat het jouw tere huid beschermt tegen de kou van buiten, wordt Arganolie gebruikt als kuur tegen littekens, eczeem en zelfs acne.

Glanzend haar
We weten allemaal dat olie ons haar zacht maakt en tegen het splijten van je haarpuntjes werkt. Arganolie zorgt ervoor dat jouw lange lokken glad en soepel aanvoelen en herstellen ook nog een jouw beschadigde haardos.

Sterkte nagels
Heb jij last van slappe nagels? Yes, ook daar is Arganolie perfect voor, want de olie hydrateert de droge nagels. Smeer de overgebleven restjes over je nagelriemen en handen voor verzorgde handen. Da’s mooi twee (of drie) vliegen in één klap!

*Dit aritkel is geschreven in samenwerking met Arganwinkel.nl

Beeld: Unsplash

 

Lees ook: Treatwell kortingscode: ontvang €5 korting op je behandeling