Lifestyle

Dit zijn de 5 leukste dingen om te doen tijdens Halloween 2021

Nog een weekje en dan is het weer tijd om te griezelen, want dan is het Halloween! Duik maar vast in de verkleedkist, want voor Halloween wil je natuurlijk wel de engste en leukste outfit dragen. Heb je nog geen plannen voor Halloween 2021? No worries, want dit zijn de leukste dingen om te doen met Halloween 2021. 

Heb je nog geen plannen voor Halloween 2021? Geen paniek, want we delen hieronder de leukste dingen die je dit jaar kan doen tijdens Halloween. Van enge feestjes organiseren, tot spookhuizen bezoeken! 

Wanneer is Halloween 2021?
Is Halloween ook jouw favoriete feestje van het jaar, maar vergeet je steeds wanneer het nou is? Pak je agenda er maar vast bij want op 31 oktober is het weer tijd om in je engste outfit te griezelen. Nu je weet wanneer Halloween is, moet je natuurlijk wel weten wat er allemaal te doen is tijdens Halloween 2021. Wij delen hieronder allemaal leuke dingen die je kan doen tijdens Halloween 2021. Durf je het aan…? 

#1. Halloweenfeestje
Er is vast wel een leuk Halloweenfeestje bij jou in de buurt waarvoor jij je in je engste outfit moet hullen. En zo niet, organiseer dan je eigen Halloween-feestje! Nodig al je friends uit, zeg dat ze hun Halloweenkostuum niet mogen vergeten, maak van je huis een spookhuis en maak allemaal spooky snacks en drankjes voor je Halloweenfeestje. Halloween 2021 gaat zo helemaal geweldig worden.

#2. Pompoen uithollen
Een pompoen uithollen klinkt misschien niet zo scary voor Halloween 2021, maar het is wel superleuk om te doen. Je kan bijvoorbeeld enge figuren in je pompoen snijden en je Halloween-pompoen voor het huis zetten met een kaarsje erin. Hoe doe je dit? Allereerst moet je je pompoen uithollen (pas op dat je niet in je vingers snijdt!) en vervolgens kan je in je pompoen snijden en allemaal figuurtjes maken. 

#3. Enge films kijken
Trommel al je vriendinnen bij elkaar en ga allemaal enge films kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van The Grudge, The Blair Witch Project of alle SAW-films? Geen zin om thuis te zitten tijdens Halloween 2021? Heel veel bioscopen draaien op deze dag ook veel enge films, dus jullie kunnen ook de movie night daar naartoe verplaatsen. Grote kans dat de film een stuk enger is als je in een grote, donkere bioscoopzaal zit.

#4. Halloween Fright Nights
Als je de achtbanen in Walibi al eng vindt, dan vind jij Walibi Fright Nights 1000x enger. Er zijn heel veel spookhuizen en bij de scare zones ben jij niet veilig, want voor je het weet zit er een creepy clown achter je aan. Enne, nog leuker/enger: Eddie de (horror)clown heeft met Halloween 2021 zijn eigen show en laat het lot bepalen wat er met zijn slachtoffers gebeurt. Klinkt creepy, toch? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Walibi Holland (@walibihollandofficial) op