News

Het is officieel: Penoza de film komt eraan

Met pijn in ons hart keken we vorig jaar de állerlaatste afleveringen van onze favoriete Nederlandse serie Penoza… Toch bleef het einde open en hoopten fans stiekem dat er een vervolg zou komen. Helaas moeten wij jullie uit die droom helpen: er komt geen vervolgserie. Er komt iets veel beters! Namelijk een ‘episch afscheid, op het witte doek.’ Woohoo!

Penoza de film
We schreven er natuurlijk een tijdje geleden al over dat de geruchten gingen over een Penoza film. Na het open eind van het laatste seriedeel wisten wij het zeker: er moet een film komen. Toch heeft het een flinke tijd geduurd voordat alles rond was, maar nu is het officieel: Penoza de film is een feit. Dat heeft producent NL Film namelijk vandaag bekendgemaakt. Yas!

View post on Instagram
 

De film wordt geproduceerd door Diederik van Rooijen, die ook medeverantwoordelijk was voor de eerste vier delen van de serie. En nog meer goed nieuws: ook alle vaste acteurs keren terug in de serie. Dat belooft dus héél veel goeds. De film is niet alleen voor de trouwe fans leuk, maar ook mensen die de serie niet kennen kunnen de film bekijken. Perfect voor als je lover de serie nog niet heeft gezien dus ;-). Wel zitten er voor de échte fans stukken van herkenning in. In het voorjaar beginnen de opnames in Amsterdam en het buitenland en wij kunnen nu al niet wachten.

Bron: nu.nl, ad.nl | Beeld: NPO

Must reads 👀