News

Heftig: De manager van Justin Bieber was bang voor een drugsoverdosis

Zoals jullie allemaal weten heeft Justin Bieber er een ‘ruige’ tijd op zitten. Kort gezegd: hij was een paar jaar geleden nog compleet losgeslagen. Justin werd gearresteerd met een flinke slok op en bekogelde het huis van zijn buurman met eieren. Hoewel hij nu zijn rust gevonden heeft, was dat een paar jaar geleden wel anders. Het was zelfs zo erg dat zijn manager bang was voor een overdosis.

Overdosis Justin Bieber
We weten nu allemaal dat Justin Bieber waarschijnlijk (en eindelijk) zijn wilde haren heeft verloren. Hoewel hij nu een cute couple vormt met model Hailey Bladwin, konden wij ons dit een paar jaar geleden niet voorstellen. Ook zijn manager maakte zich jaren geleden grote zorgen en bekent nu dat hij zelfs bang was voor een overdosis.

‘Ik dacht dat hij dood zou gaan’
Justin Biebers manager Scooter Braun vertelt nu openhartig over de wilde tijden van Justin Bieber. ‘Er was een tijd dat ik elke nacht ging slapen met de vrees of hij er de volgende ochtend nog wel zou zijn’ en  ‘Op een gegeven moment had hij genoeg geld om bij mij weg te gaan en te doen waar hij zin in had. Ik dacht dat hij dood zou gaan en er alleen maar rotzooi in zijn lijf aangetroffen zou worden’ geeft hij toe. Heftig! Gelukkig zag Justin Bieber zo’n anderhalf jaar geleden zelf ook in dat het zo niet langer kon en is hij anders gaan leven. Inmiddels is hij happy together met Hailey en hoeft zijn manager zich geen zorgen meer te maken ;-). Yay!

Beeld: Brunopress | Bron: eonline, grazia.com, show.nl