News

OMG: Mascha van Beautygloss deelt een wel héél pikante foto

Volg jij Mascha Feoktistova al een lange tijd? Kijk jij dagelijks haar vlogs via Vloggloss en haar beautyvideo’s op Beautygloss? Dan is het je vast niet ontgaan dat het al een tijdje stil is op haar YouTube-kanalen. Mascha is namelijk samen met haar vriend Gregor naar het festival Burning Man en liet gisteren van haar horen op een manier die wie niet van haar hadden verwacht, namelijk met een wel héél pikante foto.

Burning man
Als je Mascha Feoktistova al langer volgt op Instagram dan weet je dat ze (bijna) elk jaar naar het festival Burning Man gaat. Een (redelijk exclusief) festival in Black Rock Desert in Nevada in de Verenigde Staten. Bezoekers pakken volledig uit met hun looks. Van neon tot galaxy en glitters; hoe opvallender, hoe beter. Ook Mascha is tijdens Burning Man volledig losgegaan met haar outfits en na afloop van het festival stond onze tijdlijn vol met foto’s van Burning Man en ze zijn prachtig. Gisteravond deelde Mascha echter een foto en dit waren we niet van haar gewend. Ze vertelde ook zelf in haar stories dat ze het spannend vond om de foto en wij snappen wel waarom. Kijk maar mee.

beautygloss mascha pikante foto

View post on Instagram
 

Pikante foto
Oh la la, wat een pikante foto. Wat vinden jullie ervan? Onder haar foto stroomt de ene na de andere positieve reactie binnen en wij snappen wel waarom. Woohoo!

Beeld: Brunopress

Must reads 👀