News

Monica Geuze deelt video van haar bevalling en bespaart geen details

Ongeveer twee maanden geleden beviel Monica Geuze van haar dochtertje Zara-Lizzy. Als je trouw haar vlogs volgt, weet je dat ze het heeft gehad over het filmen van de bevalling. Ze twijfelde over het delen van deze intieme beelden op YouTube, maar afgelopen weekend was het dan toch zover. Monica deelde een video over haar bevalling.

Monica beloofde in haar vlogs al een flinke tijd dat ze een video over haar bevalling zou posten. In deze video biedt ze dan ook haar excuses aan en vertelt waarom deze video zo lang op zich heeft laten wachten. Logisch dat wanneer je opeens mommy bent de prioriteiten even ergens anders liggen. 

De bevalling van Monica liep niet helemaal zoals gepland. De vlogster was namelijk van plan om te bevallen zonder medicatie, maar doordat de ontsluiting uitbleef en de pijn steeds erger werd, kreeg Monica uiteindelijk toch medicatie toegediend. Na heel wat uren zonder resultaat, mocht ze dan eindelijk beginnen met persen. 

Details
Monica heeft uiteraard niet de hele bevalling vastgelegd, omdat dit wel héél intiem zou worden. Wel zie je in de video vlak na de geboorte beelden van Zara-Lizzy en het moment waarop Lars de navelstreng doorknipt. Daarnaast zijn er beelden te zien waarop Monica duidelijk moet herstellen van de bevalling en vertelt ze achteraf (tot in detail zoals alleen Monica dat kan) hoe de bevalling eraan toe ging.

Beeld: Brunopress