News

OMG: Joshua is vanavond naakt te zien in Adam zkt. Eva VIPS

YAS! Vanavond begint het nieuwe seizoen van Adam zkt. Eva VIPS en Joshua van Temptation Island doet hier ook aan mee. En dat betekent dus dat je de hottie naakt gaat zien. Megan beweerde in Tempation Island dat hij groot geschapen is, maar daar zullen we dan vanavond echt achter gaan komen. En natuurlijk ook of hij een nieuwe liefde gaat vinden. Check hieronder de teaser van de eerste aflevering met Joshua.

Het nieuwe seizoen van Adam zkt. Eva VIPS gaat vanavond van start en dat betekent dat heel veel bn’ers zich letterlijk en figuurlijk bloot gaan geven op de televisie. In Temptation Island kon je al genieten van het prachtige lichaam van Joshua en vanavond ga je een tikkeltje meer zien van zijn body, want hij doet dus ook mee aan Adam zkt. Eva VIPS. 

Met hulp van het programma wil Joshua op zoek gaan naar een nieuwe liefde en gaat hij (naakt!) met twee verschillende girls daten. In de promo zie je dat hij sowieso op date gaat met Lena, die je misschien nog wel kent van Holland’s Next Top Model. Wij zijn benieuwd of het een perfecte match is. Vanavond om 20.30 uur is de eerste aflevering van Adam zkt. Eva VIPS te zien op RTL5. 

View post on Instagram
 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island