Fashion

Zo maak je jouw little black dress party proof

Heb je een supermooie little black dress in je kast hangen? Dan kan je deze ook perfect dragen tijdens een feestje, want je simpele lbd kan je namelijk met een paar stappen heel gemakkelijk party proof maken. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder, want hieronder delen we alle handige tips. 

Vanavond een feestje en heb je geen geld om een nieuwe party dress te shoppen? Je hebt vast wel een simpel zwart jurkje in je kast hangen die perfect is voor het feestje. Met een paar items erbij maak je hem namelijk heel gemakkelijk party proof. Én het is ook nog eens lekker budgetproof. 

1. Sieraden
Je outfit is redelijk basic, dus dan is het juist leuk om voor opvallende sieraden te kiezen. Bijvoorbeeld grote statement oorbellen of misschien een mooie, opvallende ketting. Dan is je outfit helemaal niet meer boring en je hebt vast wel opvallende sieraden thuis liggen.

2. Make-up
Je kan natuurlijk ook voor een opvallend make-up lookje gaan. Een mooie rode lipstick werkt altijd goed en het zorgt er ook meteen voor dat alle aandacht naar je prachtige gezicht gaat. Vind je deze kleur te heftig voor je lippen? Dan kan je er natuurlijk ook voor zorgen dat je ogen mooi opvallen door een smokey eye te maken. 

3. Glitterschoenen
Wie houdt er nou niet van om je outfit een glitter touch te geven? Heb je een paar glitterschoenen in je kast liggen? Dan zijn deze natuurlijk perfect voor je look. Maar je kan ook een ander accessoire erbij pakken met glitters. Alles met glitter is fab en maakt iedere outfit natuurlijk helemaal feestelijk. 

View post on Instagram
 

4. Opvallende tas
Je outfit is natuurlijk erg donker, dus je kan hem wat opvallender maken door een tas te dragen in een hele opvallende kleur. Ga bijvoorbeeld voor een knalroze tas of misschien een hele mooie groene tas. 

5. Hairdo
Net zoals een mooie make-up look, kan je ook met een prachtige hairdo je look helemaal fleeky maken. Zo ziet je simpele zwarte jurkje er niet zo saai uit. Ga bijvoorbeeld voor een prachtige vlecht of mooie beachy waves. Heb je echt geen idee hoe je bij jezelf prachtige krullen creeërt? Check dan deze tutorial, waarin we uitleggen hoe je krullen maakt met een stijltang. 

6. Blazer
Het is natuurlijk een stuk kouder buiten, dus grote kans dat je zwarte jurkje best wel koud is. Heb je een mooie velvet blazer in je kast hangen of een ander leuk jasje met opvallende print? Dan is die perfect te combineren met je little black dress. Zo zie jij er fabulous uit én heb je het ook niet meer koud. Win-win! 

7. Opvallende riem
Je kan je simpele zwarte jurk natuurlijk ook stylen met een opvallende riem. Misschien heb je er wel één in je kast liggen met een panterprintje. Zo geef je jouw lbd niet alleen een hele leuke nieuwe look, maar met een riempje leg je ook meer nadruk op je taille. 

Beeld: iStock

Must reads 👀