News

Oeh la la! Ed Westwick is weer single

Voor alle single girls: Gossip Girl-hottie Ed Westwick is volgens The Sun weer single en dus weer op de markt *wink wink*. Sinds vorig jaar was hij samen met beauty Jessica Serfaty, maar het blijkt dat zij hun huis in Los Angeles heeft verlaten en ze even afstand hebben genomen van elkaar. 

Was jij ook altijd helemaal verliefd op Chuck Bass oftewel Ed Westwick en droomde je stiekem van een relatie met hem? Dan is dit natuurlijk geweldig nieuws, want de acteur is weer vrijgezel. Grijp je kans single ladies! Sinds mei 2017 had Ed een relatie met model/actrice Jessica Serfaty, maar het schijnt dus dat de twee hebben besloten om uit elkaar te gaan. Nu kunnen we weer dromen over een relatie met de boy

Een bron liet weten aan The Sun dat Ed en Jessica nog wel steeds hele goede friends zijn, maar dat ze zich willen focussen op hun carrière en aan zichzelf willen werken. En dat begrijpen wij ook wel, want Ed Westwick heeft een pittig jaar gehad. Hij werd beschuldigd van verkrachting, maar werd afgelopen jaar gelukkig vrijgesproken. 

Bron: The Sun | Beeld: Gettyimages