Celebs

8 tekenen dat Lili Reinhart en Cole Sprouse officieel een setje zijn

In je favo serie Riverdale zijn Betty Cooper en Jughead een stel #couplegoals, maar in real life wordt er ook gezegd dat de twee een relatie hebben. Ook al zeggen Lili en Cole er zelf niks over, er zijn genoeg aanwijzingen dat de twee ook buiten je favoriete serie een super cute stel zijn. Benieuwd? Dit zijn de aanwijzingen dat de twee in real life ook helemaal verliefd zijn. 

Oud & Nieuw
Lili Reinhart en Cole Sprouse vierden samen oud & nieuw dit jaar. En daar hadden ze een mooie plek voor uitgekozen, want ze waren op vakantie op Hawaï. 

View post on Twitter

Paley Fest 2018
Tijdens Paley Fest 2018 mochten fans ook vragen stellen aan de Riverdale-cast. En één fan kon het niet laten om te vragen of de twee nou aan het daten zijn. Het was even stil, maar toen pakte Cole zijn microfoon erbij en zei hij lachend: “no comment”. Hmm, wat had dit te betekenen?! 

Watch on YouTube

Zoenen op straat
Het is niet altijd even makkelijk om beroemd te zijn, want iedereen houdt je in de gaten. Toch konden Lili en Cole het niet laten om elkaar op straat te zoenen terwijl ze in Parijs waren. Logisch, want het is de city of love! Ondanks dat de twee het overal ontkennen dat ze verliefd zijn, lijkt dit er wel op dat ze in het echt ook een stel zijn. Toch? Toen ze terugkwamen in Amerika vroeg papparazzi aan Lili en Cole of het een moeilijke beslissing is om de relatie publiekelijk te maken. Lili reageerde toen met ‘it’s obvious’. Bedoelt ze hiermee dat het wel duidelijk is dat de twee aan het daten zijn?

View post on Instagram
 

Vakantie in plaats van Coachella
Veel celebs gaan naar Coachella, maar Lili en Cole besloten om samen naar Mexico te gaan en het grote festival dit jaar over te slaan. Ze plaatsten allebei allemaal prachtige foto’s (jammer genoeg niet samen) en in een video die Cole maakte tijdens het paardrijden zie je dat Lili op het paard voor hem zit. 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Met Gala
Normaal gesproken staan de twee op de rode loper met de rest van de Riverdale-cast, maar tijdens het Met Gala waren Lili en Cole samen. En ze deelden ook nog eens een foto op hun Instagram-accounts. Te cute

View post on Instagram
 

Cole’s birthday
Toen Cole Sprouse 26 werd plaatste Lili een superlieve foto van de acteur op haar Instagram om hem te feliciteren. Enne, ze noemde hem ‘my love’. Dit zegt genoeg, toch?

View post on Instagram
 

Riverdale-ouders
Hun Riverdale-ouders hebben bevestigd dat de twee aan het daten zijn. In een interview met Entertainment Tonight zegt Mädchen Amick (Alice Cooper): “It’s great. I mean, they didn’t talk about [their relationship] the entire time, until just recently. So, it’s nice that they’re able to now, like, be public with it, so it’s not so under wraps.” Als zelfs de Riverdale-ouders het zeggen…

Parijs 2.0
De Riverdale lovebirds plaatsten een foto van hun samen in Parijs. Jep, ze waren alweer in de city of love. 

View post on Instagram
 

Of de twee nou aan het daten zijn in real life of niet, in Riverdale zijn de twee in ieder geval fan-tas-tisch! Benieuwd naar hun love story in Riverdale seizoen 3? Check hier allemaal details over het nieuwe seizoen. 

Bron: Seventeen | Beeld: Gettyimages