Lifestyle

OMG: Deze 7 Riverdale items moet je hebben

Na de laatste zenuwslopende aflevering van seizoen twee van onze favoriete serie Riverdale, wacht iedereen in spanning af op seizoen drie. Als trouwe Riverdale-fans willen we altijd iets bij ons hebben wat met onze favoriete serie te maken heeft. Een telefoonhoesje, croptop of een jasje. Het kan allemaal, hier zijn zeven Riverdale-items die je moét hebben.

1. Creëer je eigen Southside Serpent-jasje
Er gebeuren allemaal spannende dingen in het zuidelijke deel van het kleine stadje Riverdale, dit gebeurt allemaal bij de hangplek van de Southside Serpents. Bijvoorbeeld toen Hiram Lodge die de huizen van alle Serpent- leden wilde vernietigen en er een gevangenis wil plaatsen. Gelukkig steken onze helden, de Southside Serpents hier een stokje voor. Heb je altijd al deel uit willen maken van de Southside Serpents-club? Dat kan met deze Southside-strijkpatches. Bevestig deze op een leren jasje en taadaah, je eigen Southside Serpent-jasje. 

Southside iron on patches | €21,40

2. Off shoulder Riverdale High-sweater
Een super comfortabele off shoulder sweater van je favoriete worstel-team van Riverdale High. Draag deze om de Riverdale-hunk Archie Adrews aan te moedigen. Als je deze sweater hebt aangetrokken wil je nooit meer anders, lekker zacht én een aandenken aan onze favoriet Archie, wat wil je nog meer?

Riverdale High off shoulder sweater | €25

3. Southside portemonnee
Als het jasje net iets te opvallend is naar je smaak is er altijd nog een andere oplossing. Dit schattige portemonneetje is erg handig en kan je overal mee naar toe nemen. Zo heb je alles bij de hand en ziet het er ook nog fashionable in de Riverdale-stijl uit. Pinpas? Check. Telefoon? Dubbelcheck.

Southside portemonnee | €13,30

4. Voor alle Pop’s en Jughead-fans
Als echte fan kan je zeker niet zonder een Riverdale-telefoonhoesje. Gelukkig heb je hierin genoeg keus. Ben je meer fan van je favoriete hangplek Pop’s, Riverdale High, je rebelse club de Southside Serpents of heb je toch liever een leuk aandenken van de mysterieuze hottie Jughead Jones? Het kan allemaal.

Riverdale soft phone cases | €1,75

5. Southside spijkerjasje
Is een leren jas niks voor jou? Geen probleem. We hebben een meisjesachtige versie gevonden van de leren jas. Een spijkerjasje met parels op de voorkant en het Southside-logo op de achterkant van het jasje. Doe hier een leuk rokje of een bijpassende spijkerbroek bij aan en je Riverdale-outfit is helemaal compleet.  

Southside spijkerjasje | €15,50

6. Southside glitterkussen
Iedereen kan een beetje glitter in zijn leven gebruiken, al helemaal als je je favoriete serie hiermee kan combineren. Terwijl je de gloednieuwe afleveringen aan het kijken bent lekker knus op de bank zitten met je Southside Serpent-kussen. Hij staat ook nog perfect op je bed, wie wil dat nou niet?

Zwart-Wit glitter kussen Southside | €10

7. Iets leuks voor jou en je bestie
Elke week als er een nieuwe aflevering uit komt zitten jij en je bestie samen al klaar op de bank met een bak popcorn. Volop napraten over de aflevering, of Hiram Lodge nog steeds de gevangenis gaat bouwen en of je nog meer over Hiram Lodge te weten komt. Omg, welke hottie gaat de 18-jarige Hiram Lodge spelen? Klik hier om er achter te komen. Natuurlijk ook fangirlen over mega-hunks Jughead en Archie en jullie zelf vergelijken met het powerduo Veronica en Betty. Guess what? Er zijn speciale bestie telefoonhoesjes. Is jullie vriendschap net zo sterks als die van V & B?

BFF telefoonhoesjes Veronica & Betty | €1,60

Elke Riverdale-fan vindt vast wel een item die bij hun past, omdat er overal wel iets met een Riverdale-thema is gemaakt. Voor de opkomst van seizoen drie worden er volop nieuwe items ontworpen en gemaakt die voor een klein bedrag te vinden zijn.

Bron: Seventeen.com, Etsy.com, Aliexpress.com, Riverdalefansonline.com | Beeld: Etsy, Aliexpress

Must reads 👀