News

Droombaan: Je kunt nu betaald krijgen voor het eten van avocado’s

Het is als een droom die uitkomt: je rijk eten aan avocado’s. Normaal gesproken betaal je je scheel aan deze dingen, maar vanaf nu krijg je er gewoon geld bij. Hoe geweldig is dat?! Elke dag een avo en money to blow. Zeg je bijbaantje maar vast op, want deze universiteiten zorgen ervoor dat je straks zwemt in het geld. Oh, en in de avocado’s natuurlijk. 

Misschien is zwemmen in het geld een tikkeltje overdreven, maar voor een half jaar elke dag één avocado eten, krijg je driehonderd dollar. Dat is een leuke bijkomstigheid, toch? Er wordt tegenwoordig veel onderzoek gedaan naar de werking van avocado’s op het lichaam. We weten ondertussen dat het ‘goede vetten’ bevat en het een positieve werking heeft op onze gezondheid. Ten minste, dat denken we… Vier universiteiten gaan grondig onderzoeken of dat echt zo is. Loma Linda University, Penn State University, Tufts University en de University of California zijn op zoek naar duizend proefpersonen. De ene helft eet zes maanden lang, elke dag een avocado en de andere helft mag er niet meer dan twee per maand eten. Wij zouden wel weten bij welke groep we het liefste aansluiten…

avocado

Alle proefpersonen worden in de gaten gehouden door een diëtist en krijgen een gezondheidsscreening. Na het onderzoek wordt dan eindelijk duidelijk of de oh zo populaire avocado écht zo gezond is als we denken. Helaas zijn er wel een aantal eisen waaraan je moet voldoen. Je moet minimaal 25 jaar oud zijn en een middelomvang hebben van minimaal 88,9 centimeter.