News

OMG: Er zijn nu emmers Maltesers te koop

Voor de meeste meiden is nu écht de vakantie voorbij en ook het weekend is weer voorbij gevlogen. Het is weer maandag en daar kunnen wij helaas niets aan veranderen. Wel kunnen wij deze dag een stukje leuker proberen maken, want wij werden van dit chocolade-nieuws op de vroege ochtend namelijk heel erg vrolijk.

Maltesers
Heb je een off day, ben je net ongesteld, of is het gewoon ehh, maandag? Dan mag jij jezelf best eens verwennen. En wat is nou het beste ingrediënt voor een treat yourself moment? Juist! Chocolade, natuurlijk. Wij vonden vandaag een gigantische emmer met Maltesers en weten zeker dat dit jouw dag een stuk beter gaat maken, kijk maar mee.

 

malteser emmer chocolade

Maltesers party bucket
Hoe goddeijk ziet dit eruit? Een emmer vol met maar liefst 520 gram aan Maltesers. Yes, dat betekent een halve kilo(!) aan ons favoriete snoepgoed. Om even een vergelijking te geven: een klein zakje met Maltesers is ongeveer 37 gram, reken maar uit ;-). De emmers worden verkocht op Amazon onder de naam party bucket, maar je snapt dat wij deze emmer natuurlijk met niemand willen delen. Je hebt al zo’n emmer bij je thuis voor ongeveer €40 inclusief verzendkosten en koopt ze hier.

Wist je dat er ook Maltesers-spread voor op je brood bestaat? Yum! Lees er hier alles over.

Bron: Amazon

Must reads 👀