News

YAS: Deze winkel heeft nu een MEGA alpaca collectie

Is jouw lievelingsdier een alpaca, word jij dagelijks getagd in alpaca-plaatjes door je vriendinnen en is jouw ultieme vakantie een weekend naar de alpaca boerderij? Dan hebben wij heel goed nieuws voor jou. Hopelijk is je salaris net gestort, want wij hebben een winkel gevonden met een MEGA alpaca-collectie en wij willen alles hebben.

Alpaca collectie
Ben jij een groot alpaca-fan? Dan hebben wij iets geweldigs ontdekt voor je. Er bestaan namelijk nu een winkel met een MEGA alpaca-collectie en wij willen letterlijk alles hebben. De collectie bevat een telefoonhoesje, broches, een slaapmaskers en zelfs een fleecedeken met alpaca’s. Love it! Je begrijpt dat wij meteen de deur uitrennen om deze collectie te scoren. Kun jij al raden waar het wordt verkocht?

alpaca collectie hema

alpaca collectie hemaalpaca collectie hema

HEMA
Ja je hebt het goed gespot, deze te schattige collectie is gewoon te koop bij HEMA. Dat betekent dat alle deze adorable goodies ook nog eens een heel fijn prijsje hebben. De prijzen liggen tussen €12,50 (powerbank en je betaalt maar €4(!) voor de schattige alpaca beker. Wij gaan snel de deken scoren en chillen op de bank, wat jullie?alpaca collectie hema
Boek, €5 | Boekenstandaard, €5 | Broches, €3

alpaca collectie hemaMok, €4 | Fleece plaid, €6,50 | Slaapmasker, €3

Beeld: iStock

Must reads 👀