Celebs

WOW: Zoveel is Monica Geuze afgevallen sinds de bevalling

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Ed Sheeran die is getrouwd zonder dat ook maar iémand het door had, het liefdesmysterie rond de To All The Boys I’ve Loved Before-acteurs Noah Centineo en Lana Condor en de baby van Monica die nu al een bff gevonden heeft. Cute!

View post on Instagram
 

Monica Geuze is inmiddels bijgekomen van de bevalling en volop aan het genieten van haar dochtertje Zara Lizzy. Vriendin Josh Veldhuizen is onalangs ook bevallen van haar eerste kindje, Alexis, en de twee ‘meiden’ lijken het nú al goed te vinden samen. Zijn ze nu al bff’s? Over Monica Geuze gesproken, in haar laatste vlog liet ze zien dat ze nu alweer in haar oude broeken past. Ze vertelde zelfs dat ze weer een broek paste, waar ze zelfs voor haar zwangerschap niet meer in paste. Bekijk hieronder de video waarin ze vertelt dat de kilo’s eraf vliegen.

Watch on YouTube

View post on Instagram
 

Oh la la, is Ed Sheeran stiekem getrouwd? Dat lijkt er wel op. In een interview wordt hem gevraagd hoe zijn bruiloft eruit gaat zien. Ed geeft geen antwoord, maar laat alleen zijn ringvinger (inclusief ring!) zien. Zijn geheim om dit verborgen weten te houden? ‘Ik doe dingen nooit zo publiekelijk’ zegt Ed Sheeran. Eind januari verloofden Ed Sheeran en zijn vriendin, hockeyster Cherry Seaborn (26) zich. De twee kennen elkaar van de middelbare school en zijn sinds 2015 samen. How cute!

View post on Instagram
 

We konden er deze week niet omheen, de romantische komedie To All The Boys I’ve Loved was een grote hit. Heb jij ‘m nog niet gezien? Dan heb jij vast ook de nieuwe hunk van 2018 gemist. We hebben het over Noah Centineo. Hij speelt samen met Lana Conor de hoofdpersonen in deze romkom. Maar zijn ze in het echt ook een setje? Noah plaatste afgelopen week een zoete foto van de twee op zijn Instagram met de tekst: ‘She melts my heart’, daarnaast vertelt hij dat ‘knuffelmomentjes’ tijdens de filmopnames niet ongewoon waren. Hmmm, zou het dan toch? Wij vinden ze in ieder geval super cute bijelkaar.

View post on Instagram
 

Een paar dagen geleden gingen er al geruchten dat Famke Louise in Expeditie Robinson 2018 zit. Een speurneus had de naam Famke gevonden in de broncode tijdens het downloaden van persmateriaal en een week later op de officiele persdag werd het dan eindelijk bekend gemaakt. Famke Louise doet mee aan Expeditie Robinson en gaat tegen het team van o.a. Donny Roelvink strijden om een plek in de finale.

https://www.show.nl/rubrieken/sterren/2018/romance-kendall-jenner-alweer-voorbij/

Bron: show.nl, tmz.com, cosmopolitan.com | Beeld: Brunopress

Must reads 👀