Beauty

Dit zijn de 7 mooiste wenkbrauwen van celebs en zo krijg je ze zelf

Wenkbrauwen, ze zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Zo staat Pretty Little Liar Lucy Hale bekend om de bold brows en werd Rihanna gespot op een Vogue-cover met flinterdunne wenkbrauwen. Ben je ook altijd zo jaloers op de prachtige wenkies van je favoriete celeb? Scroll dan snel verder, want dan weet je hoe je ze zelf kan krijgen en nooit meer fouten maakt bij het epileren van je wenkbrauwen. Handig! 

Vind je het ook altijd zo lastig om de perfecte wenkbrauwen te krijgen? Je kan natuurlijk naar een schoonheidsspecialist gaan bij jou in de buurt, maar je kan ook onderstaande tips volgen. Zo heb je nooit meer misvormde wenkbrauwen en krijg je net zulke prachtige brows als je favo celebs. 

Schemerlicht
Je epileert je wenkbrauwen misschien vaak tijdens daglicht, maar volgens expert Sania Vucetaj kan je dit juist beter doen bij schemerlicht. Want hoe meer licht je hebt, hoe groter de kans dat je juist te veel wegplukt. Met wat donkerder licht zie je niet alles, dus dan is de kans ook kleiner dat je de verkeerde haartjes weghaalt. 

Vollere wenkbrauwen
Wil je graag vollere wenkbrauwen zoals Cara Delevingne of Lucy Hale? Laat de haarzakjes ook goed ‘ademen’, zodat je brows voller zullen worden. Als je non-stop aan je wenkbrauwen gaat plukken, dan geef je ze natuurlijk geen tijd om voller te worden. 

Wenkbrauwen invullen
Sta jij in de ochtend altijd je wenkbrauwen in te vullen met je favo wenkbrauwpotlood? Dan hebben we hier een handig trucje voor je en je hebt alleen een make-upkwast en een wenkbrauwpotlood of poeder nodig. Kijk recht in de spiegel en houd je make-upkwast op het kuiltje van je neus (de zijkant) tot aan je voorhoofd en zet hier een lijntje met je wenkbrauwpotlood. Als je hier begint met invullen brengt het je ogen in evenwicht. Door het juiste boogpunt te vinden houd je de kwast nu naast de rand van je neus langs je oogpupil. Zo krijg je de perfecte boog en dat geeft je ogen een mooie lift. En als laatste houd je de kwast tegen de rand van je neus en de buitenste ooghoek. Als je hier eindigt met invullen krijg je een openend effect. En tadaaa, je hebt je brows perfect ingevuld. 

Regelmatig waxen
Wil je echt altijd fleeky wenkies hebben? Make-up artist Lisa Potter-Dixon zegt dat je dan eigenlijk elke vier weken naar een schoonheidsspecialist moet om ze te laten waxen en kleuren. Dan krijg je op langetermijn de mooiste brows. YAS!

Inspiratie
Heb je eerst nog even wat inspiratie nodig voordat je je pincet erbij pakt? Hieronder vind je de mooiste brows van je favo celebs. You’re welcome. 

1. Lucy Hale
Lucy Hale van Pretty Little Liars heeft hele volle wenkbrauwen en het staat haar echt fab. 

 

Een bericht gedeeld door Lucy Hale (@lucyhale) op

2. Cara Delevingne
De Queen of brows Cara Delevingne heeft net als Lucy hele mooie donkere en volle wenkbrauwen. Dat was natuurlijk ook haar signature look. 

3. Rihanna
Rihanna stond op een Vogue-cover met flinterdunne wenkbrauwen. Probeert ze een nieuwe trend neer te zetten? Wij vinden het een gewaagde look. 

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

4. Zoey Deutch
Zoey is sowieso heel erg pretty, maar ze heeft ook gewoon hele mooie volle wenkbrauwen. 

 

Een bericht gedeeld door Zoey Deutch (@zoeydeutch) op

5. Dua Lipa
Donkere, volle wenkbrauwen? Die heeft Dua Lipa zeker en wij zijn obsessed

 

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa) op

6. Lily James
Wil je net zulke mooie wenkbrauwen als Lily? Borstel ze dan wat omhoog. 

7. Emma Watson
Haar wenkbrauwen zijn eigenlijk altijd prachtig. Ben je niet zo’n fan van de bold brows, dan vind je die van haar waarschijnlijk fantastisch. 

Mis je nog de juiste producten voor je wenkbrauwen? Check dan het artikel hier, want daar vind je allemaal fijne producten voor je wenkies. 

Bron: Glamour UK | Beeld: BrunoPress